Klubnyheder

Gæster på isen til vores sommercamp

01.05.2023

Som noget særligt på vores camp, får vi besøg af Joachim Blichfeld, der i år vandt det svenske mesterskab med  Växjö Lakers HC, og Nicolai Meyer, der i år vandt det østrigske mesterskab med EC Salzburg. Begge går med på isen til udvalgte træningspas.


Årets camp i uge 30 er for spillere født i 2007-2016. Deltagerne inddeles i 4 hold, med kvalificerede trænere fra både DK og udlandet.

Vores 3 cheftrænere, Daniel Cerny, Frederik Persson og Toimas Peric, står sammen med vores assistenttrænere og hjælpere klar til at sikre, at alle deltagere får både teknik og fart i skøjterne. Derudover kommer vores faste målmandstræner Kjell Snibb, samt skudtræner Henrik Børner og vores fystræner Tommy Samuelsen. 


Cafeteriet har åbent hele ugen, og som altid holder vi vores traditionsrige ”grisefest” torsdag aften, hvor alle deltagere og deres familier hygger sammen, og kan vinde fede præmier.


SKYND DIG AT TILMELDE DIG NU, hvis du skal være med i år. Du finder tilmeldingen på vores hjemmeside www.fik.dk under Camps.


Vi glæder os til at se dig på isen :-)