Academy indhold

Udvikling er målet

På FIK Elite Hockey Academy arbejder vi målrettet på at udvikle dine ishockeymæssige færdigheder gennem specialtræninger, individuel træning samt fysisk træning og mentaltræning. 

Vi er klar til at prioritere din udvikling som ishockeyspiller højest, hvis du viser, at du kan og vil.  På Academy prioriterer vi udvikling af spillere højere end at vi skal vinde den næste kamp. Vi tror på at udvikling skaber resultater langsigtet. For dig og for os.

Sundhed og skadesforebyggelse

Det er essentielt for din udvikling, at din krop er i topform, og at du ved hvordan du forebygger og udgår skader. 

Derfor kan FIK Elite Hockey Academy henvise dig til en fysioterapeut, kiropraktor og diætist, som på hver deres specialområder kan vejlede og rådgive dig. Samtidig står vores fysiske trænerteam klar til at hjælpe dig, hvis uheldet alligevel er ude, og du skulle få en skade.

Fik%20academy
Uddannelse

Din uddannelse er dit professionelle fundament i resten af livet. Derfor har uddannelse og skole højeste prioritet.

Vi samarbejder med både skoler og ungdomsuddannelser omkring både fremmøde og koordinering af træninger og kampe. Du skal kunne passe din skole og uddannelse ved siden af din ishockeykarriere.

Samarbejdet med skoler og ungdomsuddannelser sker i samarbejde med Vendsyssel Sportscollege, som varetager al kommunikation med de forskellige uddannelser og dermed sikrer, at du både kan prioritere din sport og passe din uddannelse.