Velkommen til FIK

Frederikshavn Ishockey Klub er et flagskib for sporten i Frederikshavn og sportens popularitet skyldes, at den indeholder det hele: Tempo, fysik og teknik – og der er plads til alle typer på et ishockeyhold – store som små, tekniske som fysiske. 


FIK er en ungdoms- og amatørklub for ishockeyen i Frederikshavn, og ’Fællesskab - Vilje - Udvikling’ er vores tre kerneværdier i FIK. Vi har plads til alle og vi har medlemmer fra 3 års alderen og op. 


Vores ungdomshold spiller under Dansk Ishockey Unions turneringsprogram, og derudover har vi også motions- og OldTimers hold i klubben.


Den daglige drift varetages af vores sportschef, vores kamp- og academykoordinator, vores klubkoordinator og vores materialemand – i tæt samarbejde med sportsudvalget og klubbens bestyrelse. Derudover har vi vores trænerstab og holdledere på alle hold, samt en masse frivillige og ildsjæle, der løfter mange forskellige opgaver i klubben – uden dem kunne vi ikke drive FIK.


FIK samarbejder desuden med organisationen hos Elite Nord A/S, der driver byens elitehold Frederikshavn White Hawks, om blandt andet talentudvikling, specialtræninger og hockeyarrangementer.Illustrationen herunder er FIK vejen, der viser hvordan
holdene fordeler sig i klubben og vores målsætninger for hvert hold.