Klubnyheder

Kristian Fick vinder DIU trænerpris

27.12.2020

Tredje juledags morgen er det offentliggjort af Danmarks Ishockey Union, at den vellidte træner på Frederikshavns Ishockey Klubs U13 hold, Kristian Fick, har modtaget en af de eftertragtede Skatetown-trænerpriser. Til prisen fulgte et gavekort på hele 5.000kr og et diplom.

Indstillingen til SKATERTOWN-trænerprisen er kommet fra klubbens egne medlemmer, og Fick er indstillet med følgende begrundelse:

Fick er altid på pletten med spillerne fra FIK’s U13-hold, uanset om der er tale om træning i hverdagen eller kamp og lange busture i weekenderne.

Han står aldrig tilbage for at løfte både den enkelte spiller og holdet med et smil og en kæk kommentar, og er bare en super god træner”

Alle spillerne er vilde med ham fordi han er præcis som han er, og fordi de til enhver tid kan gå til ham og få reelle svar og forklaringer -både om ishockey og hvad der ellers kan dukke op. Dette fortjener Fick at blive anerkendt for!”

I Frederikshavn Ishockey Klub er vi fantastisk stolte af at have så dedikerede ildsjæle omkring medlemmerne i foreningen. Det er ildsjælene, der alle investerer sig selv og deres tid i fællesskabet, spillerne og sporten, der er fundamentale for at FIK har så meget socialt og sportsligt at tilbyde de unge i Frederikshavn og opland.

Stort tillykke til Kristian!