Klubnyheder

Nyhedsbrev September 2021

23. september 2021, 16.13

                                                                                                  Kære alle FIK’ere.

Så er sæsonen rullet i gang og det er vi mange, der har set frem til. Når jeg selv har været i Iscenter Nord har jeg heldigvis mødt en masse positive og glade spillere, forældre, trænere og holdledere. Jeg håber inderligt vi kan fortsætte i det spor, så er jeg sikker på vi kan få en fantastisk sæson. Jeg vil her komme med et par korte nyheder som omhandler FIK.

 

 

  • Ny Sportschef for U7-U13. Det er med stor glæde vi kan præsentere Thomas Reinert som ny sportschef for holdene U7, U9, U11 og U13. Thomas har en lang karriere på eliteniveau og har selv børn der spiller ishockey. I den næste tid vil Thomas komme rundt til de yngste hold for at snakke med trænere og holdledere samt være på istræninger med børnene.

  • Feedback fra U11 Cup. Vi har modtaget feedback fra flere af de deltagende klubber omkring vores afholdelse af U11 Cup. Der var store roser til FIK organisationen og mon ikke vi ser mange af disse hold igen til næste sæson. Stor tak til jer alle der har medvirket til at få løftet U11 Cup op til den succes det er blevet til.

  • Målmandstræner i FIK. Endnu en positiv nyhed er at FIK har tilknyttet målmandstræner Kevin Frydkjær til holdende U9, U11, U13, U15, U17 samt FIK Elite Academy. Kevin er trods sin unge alder en erfaren målmand som bl.a. blev kåret til U20 DM’s bedste målmand, da FIK vandt guld i 2020. Kevin vil være med på istræninger i løbet af ugen for specifikt at arbejde med klubbens målmænd.

  • Opdateret Foreningsplan. FIK’s Foreningsplan er opdateret således det nu står klart og tydeligt at der vil komme sanktioner hvis spillere deltager på private (selected) holds eller private camps, fremfor at passe den normale træning og kampe for FIK. Dette er i øvrigt helt på linje med DIU’s anbefalinger.

  • Aktivitetsudvalg. Vi er så heldige at have to virkelig gode folk som vil løfte opgaverne i aktivitetsudvalget. Det er Jan Bering Sørensen og Rikke Wilde Andersen som samtidigt også er indtrådt i bestyrelsen. Jeg er sikker på de kan klare opgaverne til UG med kryds og bolle, så snart de er sat ordentligt ind i tingene.

  • Kontingentsbetaling via Holdsport. Så har vi for alvor fået udrullet den nye måde at betale kontingent på via Holdsport. Tak for tålmodigheden og for at tage godt imod dette nye tiltag. Og jeg må bare lette på hatten, for jer der har været med til at planlægge, vejlede og udføre denne opgave. Godt gået!

  • Ny Klubkoordinator i administrationen. Fra 01/10-2021 vil Annette O. Larsen varetage stillingen som klubkoordinator i FIK efter Louise Feldtmose. Annette har en lang række erfaringer fra forenings- og erhvervslivet som vil komme til gavn i FIK. Louise har fået sig et nyt arbejde, og jeg vil hermed gerne takke Louise for arbejdsindsatsen og ønsker hende alt mulig held og lykke i det nye virke.

 

 

 Det er umådeligt vigtigt vi holder en god tone og højt humør, da det er en af de vigtigste elementer for at fastholde og rekrutterer nye spillere, trænere og holdledere. Jeg ser frem til nogle spændende måneder og kampe i Iscenter Nord, og vil i samme åndedrag påminde jer alle om at kontakte sponsor-/aktivitetsudvalg eller bestyrelse hvis I har nogle inputs til at gøre FIK til et endnu bedre sted at være.


                                                                              
Klubnyheder