Nyheder

Stem på FIK til Nordjyske Bank's Foreningspris.
5. januar 2023, 10.54

Giv din stemme til Frederikshavn Ishockey Klub.

Du kan stemme hver dag

til og med fredag den 3. februar 2023 kl. 12.00.

Stem via nedenstående link:

https://foreningspris.dk/nomineringer/frederidkshavn-ishockey-klub-fik/

På forhånd tak.

Frederikshavn Ishockey klub

Skøjteslibning 2022-2023
29. december 2022, 13.04

NYE ÅBNINGSTIDER FOR RESTEN AF SÆSONEN

Tirsdag kl. 17:00 - 19:30

Onsdag kl. 18:30 - 20:30

Fredag kl. 16:15 - 18:30

Det er også muligt at sætte skøjterne i reolen med snuden ind af og de vil blive slebet så hurtigt som muligt. (dette er på eget ansvar)

Hvis der skal slibes uden for åbningstiderne koster det 50 kr. som afregnes med Ivan Østergård

Hea’s Gulvservice forlænger hovedsponsorat med Frederikshavn Ishockey Klub for sæsonen 2022/23.
22. december 2022, 14.15

I sæsonen 2022/23 fortsætter gulvlægger og gulvservice virksomheden Hea’s Gulvservice som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub, FIK. Dette er medvirkende til at skabe et solidt fundamentet for foreningen og fortsætte den positive udvikling til glæde for børn, unge og amatører, som spiller ishockey i Frederikshavn.


”Vi er både beæret og stolte over, at Hea’s Gulvserive forlænger aftalen med FIK. Dette er vigtigt for at vi kan fastholde og udvikle klubben sådan, at vi kan videreføre den gode kultur omkring ishockeyen i kommunen. Det er vigtigt for vores medlemmer, frivillige samt øvrige interessenter, at det lokale erhvervsliv bakker op, og medvirker til at serviceniveauet og oplevelsen af at spille ishockey i FIK forbliver den samme. Derfor er vi glade for at Hea’s Gulvservice viser vilje og engagement ved at fortsætte som hovedsponsor i en vanskelig tid”, udtaler sponsoransvarlig i FIK, Jesper Arensbach.


Hea’s Gulvservice er hjemmehørende i Sæby, men udfører opgaver i hele Danmark. Virksomhedens primære formål er arbejdsopgaver indenfor gulvbehandling, herunder gulvbelægning, lakering, slibning samt arbejde Epoxey og Polytan gulve, samt andre relaterende opgaver. Det glæder ligeledes direktør og indehaver Morten Nielsen, at Hea’s Gulvservice fortsætter som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub. ”Det er vigtigt at unge mennesker har forhold og muligheder for at dyrke deres passion og idræt, hvilket FIK igennem mange år har været garant for. Der er et sundt miljø omkring ishockeyklubben, ligesom foreningen har en række spændende projekter i gang, hvilket Hea’s Gulvservice gerne vil medvirke til”, siger Morten Nielsen.


Ud over Hea’s Gulvservice er Uggerhøj, Trigon, Chrisfish, Nordjyske Bank, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og ReXhockey ligeledes hovedsponsor for FIK.


For yderligere information omkring Frederikshavn Ishockey Klub: www.FIK.dk

Nyhedsbrev december 2022
20. december 2022, 10.47

Kære Alle.


Julen nærmer sig, og sæsonen 2022/23 er godt i gang. Administrationen og Bestyrelsen ønsker at sige tak for den store indsats og det hårde arbejde, som alle har udvist igennem 2022. Samtidig med at året snart går på hæld, er det tid til at gøre status. Året blev indledt og sæsonen 2021/22 blev afsluttet, dette med flotte resultater, som alle i FIK kan være stolte af. U15 kunne fejre et flot jysk mesterskab, som blev fulgt op med en sølvmedalje til DM. Ydermere har FIK været repræsenteret på diverse ungdomslandshold samt ved tidligere frederikshavnere ved OL og VM. Efter en velfortjent pause fra ishockeyen tog vi i maj måned fat på sommertræningen, som blev godt afviklet. I uge 30 blev der afholdt en vellykket Bauer Hockey Camp, og søndag d. 7. august blev sæsonen 2022/23 startet med den årlige standerhejsning. Fra ultimo august og til starten af september var Frederikshavn vært ved Kvinde VM. Det største internationale ishockey-arrangement som nogensinde har været i Frederikshavn. Frederikshavn Kommune benyttede mottoet: ”Værtskab i verdensklasse”, dette levede vi i FIK i særdeleshed op til – efterfølgende har vi modtaget store roser fra internationale og nationale aktører – derfor fortjener alle, som deltog i det vellykkede event stor ros. Efterfølgende kunne FIK og alle ishockeyspillere returnere til en mere normal hverdag i Iscenter Nord, og sæsonen fik for alvor fart. Det var endvidere med stolthed at kunne se så mange spillere og forældre, som deltog i foreningernes dag og repræsenterede vores forening på flotteste vis. Ligeledes noteres det, at kvinde ishockeyen i Frederikshavn er voksende – der er kommet flere medlemmer til, og der præsteres på et flot niveau, det er vi stolte af.


I FIK bygger vi på værdierne: Fællesskab, vilje og udvikling – dette er vores fundament og grundlag, det er enormt essentielt, at vi agerer, lever, konkurrerer og spiller ishockey ud fra disse værdier. Ishockeysport er en holdsport, og jeg kan ikke understrege nok, at det er altafgørende, at vi har medspillere og modspillere, som vi fremadrettet kan spille sammen med og imod. Derfor har vi også en fælles forpligtelse til at rekruttere og fastholde vores kammerater i sporten således, at vi fortsat har med- og modspillere. I de forgangene måneder er der blevet arbejdet hårdt og intenst med at rekruttere flere medlemmer især til de yngste hold, dette har allerede betydet, at der er kommet flere medlemmer til FIK. Det er naturligvis rigtig positivt for os alle. Det er tilfredsstillende, når vi får tilgang af medlemmer, men samtidig er det ligeledes essentielt, at vi i fællesskab formår at fastholde glade og tilfredse medlemmer med udgangspunkt i vores værdier samt empati og ordentlighed overfor hinanden.


I forlængelse af dette er det centralt og væsentligt, at vi fælles bakker op om frivilligheden. Som et nyt tiltag i sæsonen 2022/23 er alle medlemmer indledningsvis oprettet med krydsordningen, det er imidlertid konstateret, at ikke alle har haft krydsvagter endnu. Derfor en opfordring til at bidrage til fællesskabet på denne måde, da det er et altafgørende aspekt for at fastholde FIK’s nuværende set-up, serviceniveau og drift. Samtidig er det ligeledes fundamentalt, at der bakkes op om opgaverne omkring de forskellige hold. Det er i Iscenter Nord konstateret, at ikke alle behandler vores fælles faciliteter korrekt. Vi er blevet informeret om, at såfremt det konstateres at ting ødelægges forsætligt, da vil de relevante foreninger og hold blive stillet til ansvar herfor. For at vi i FIK kan fastholde vores nuværende forhold, faciliteter og ultimativt træningstider skal vi respektere dette – fællesskabet skal værne om, at vi behandler vores faciliter, træningsområder og genstande ordentligt og med respekt, dette er en absolut nødvendighed.


Som det tidligere er offentliggjort via www.FIK.dk samt i diverse medier, er vi i FIK privilegeret over, at vores hovedsponsorer kontinuerlig bakker op om vores klub. Senest har SAL Tryk forlænget deres engagement, og indgår sammen med Uggerhøj, Nordjyske Bank, Trigon, Nilles, Hea’s Gulvservice, ReXhockey, Chrisfish, Bauer og Frederikshavn Havn som hovedsponsor for FIK. Det er endvidere glædeligt, at der opleves en tilgang i vores programsponsorater. Såfremt der måtte være medlemmer, som har kontakt eller relation til potentielle sponsorer eller ønsker at bidrage med tanker, input eller andet, så er Bestyrelsen altid lydhør overfor dette. Sammen er vi stærkest, derfor er al hjælp og inspiration kærkommen – ingen opgave er for stor, så længe vi er fælles om den, og hvor der er vilje, er der vej.


Afslutningsvis vil Administrationen og Bestyrelsen ønske alle medlemmer og frivillige: En rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.


På vegne af Bestyrelsen.

Mads Aagaard Formand FIK.

Invitation til Familiedag & kamp White Hawks-Odense, søndag den 27.11.222
16. november 2022, 15.46

Nedenstående er invitation til Familiedag. 

Alle medlemmer kan gratis invitere forældre, søskende, bedsteforældre og 1 kammerat med. 

Vi håber at I har tid og lyst til at deltage.

Tilmelding med antal personer, senest onsdag den 23.11.2022 på mail til aol@fik.dk.


Vi glæder os til at se jer.


Venlig hilsen 

Bestyrelsen, Frederikshavn Ishockey KlubStanderhejsning d. 07.08.2022
1. august 2022, 10.46


Program for standerhejsningen


Søndag d. 7/8-2022 kl. 11:15

 

 

11.15        Mads Aagaard omkring den nye sæson.

11.25        Sidste års, Årets leder hejser flaget – Rikke Andersen

11.30        Årets kammerat for sæson 2021 – 2022 på U11 – U13 – U15 – U17 - Kvinder V/ Henrik

11.40        Alle trænere- holdledere præsenteres ved Henrik Christiansen

12:00        Pølser, brød og sodavand til alle de fremmødteNyhedsbrev juli 2022
22. juli 2022, 20.16

Kære Alle

Sommerferien er over os, og snart er det tid til at skulle på is igen. Administrationen og Bestyrelsen ønsker at sige tusinde tak for den store indsats og det store engagement, som alle har udvist under dette års sommertræning. Der har været en god og stabil opbakning, hvilket viser et godt signal frem mod sæsonen 2022/23. Søndag d. 24. juli indledes FIK Bauer Hockey Camp, hvor vi glæder os til at byde velkommen til en uge med masser af træning samt sociale aktiviteter. Torsdag d. 28. juli afholdes campens “grisefest”, hvor vi håber på tilslutning, især blandt egne FIK-medlemmer. Som nævnt i seneste nyhedsbrev afholdes der søndag d. 7. august standerhejsning, og traditionen foreskriver, at grillen tændes, og der vil blive grillet pølser, ligesom formanden vil byde velkommen til sæsonen, og trænere og ledere vil blive præsenteret. Efterfølgende vil der i lighed med tidligere år være friskøjtning for klubbens medlemmer. Bestyrelsen håber, at medlemmerne vil udvise opbakning således, at vi får skudt sæsonen 2022/23 godt i gang.


I slutningen af august og starten af september er Frederikshavn, som bekendt vært for Kvinde VM. Dette arrangement giver en unik mulighed for at se og opleve Kvinde Ishockey på højeste internationale niveau. Som tidligere annonceret er der mulighed for at tilmelde sig, som frivillig via dette link: https://www.herning.dk/om-komm... Vores aktivitet vil blive påvirket af dette event. Holdsport bliver løbende opdateret således, at du til enhver kan blive ajourført her.


Som en reminder samt yderligere opfølgning på tidligere nyhedsbrev, så vil alle medlemmer fremadrettet betale kontingent månedligt. Alle medlemmer oprettes med Klub-FIK kontingent, som også benævnes Krydsordningen, såfremt det ikke ønskes, skal der sendes en mail til trine@fik.dk vedr. ønsket om ingen Klub-FIK kontingent (Krydsordning). Denne ordning kommer ligeledes i Holdsport, og det forventes at Krydsordningen er implementeret på Holdsport senest 1. august. I forbindelse med forældremøderne vil praktikken blive gennemgået og demonstreret, hvorfor vi håber, at der vil være stor tilslutning til disse. Klub-FIK kontingent har stor værdi for FIK – både for at vi kan afvikle arrangementer, men også for indtjening til klubben – derfor er Krydsordningen afgørende for, at kontingentniveauet kan fastholdes samtidig med at serviceniveauet kan opretholdes og forhåbentlig forbedres til gavn for alle medlemmer. Vi vil gerne opfordre til, at forældre og spillere byder ind på vagterne, når de bliver offentliggjort og er tilgængelige.


Klub-FIK kontingent (Krydsordningen) er yderligere beskrevet via dette link: https://www.holdsport.dk/media...


I FIK er vi stolte af at kunne offentliggøre, at vi har indgået samarbejdsaftale med Rexhockey. I den forbindelse har vi via samarbejdet fået mulighed for, at alle FIK-medlemmer får 5% i rabat såvel i Rexhockey

Butik som på Rexhockey.com. Denne rabat gælder på alle varer, inklusiv allerede nedsatte varer. Rabatkoden er ”FIK5”, og kan anvendes fra i dag. Koden skal indtaste, når man går til kassen og i feltet ”Indløs kupon eller gavekort”. Rexhockey kommer kontinuerligt på besøg, og første gang er allerede på søndag d. 24. juli i forbindelse med FIK Bauer Hockey Camp vil Rexhockey være i Iscenter Nord.


Afslutningsvis vil Administrationen og Bestyrelsen ønske alle medlemmer og frivillige en rigtig god sommer – vi glæder os til, at vi alle snart ses i hallen igen.


På vegne af bestyrelsen 

Mads Aagaard 

Formand FIK

Krydsordning
9. juni 2022, 13.42

I uge 30 (24. - 29. juli) afholder FIK Bauer sommer camp 2022, og alle klubbens medlemmer har allerede her mulighed for at optjene krydser til sæson 2022/2023.

Tilmeld dig vores Facebook gruppe her, så kan du se hvilke opgaver vi har brug for hjælp til.

På forhånd tak og rigtig god sommer til jer.

Venlig hilsen

Kontoret

Nyhedsbrev
3. juni 2022, 10.35Kære Alle


Først og fremmest vil jeg gerne, på bestyrelsens vegne, benytte muligheden til at sige tak for sæsonen 2021/22. En ny og spændende sæson står snart for døren, og det glæder vi os alle til. En sæson, som vi i bestyrelsen og administrationen allerede er i gang med at planlægge bedst muligt. Sommertræning er gået i gang, og årets standerhejsning er planlagt til at være 7. august 2022, hvor vi glæder os til startskuddet for is-træningerne i FIK-regi. Inden da tyvstarter vi med årets FIK Bauer Hockey Camp 2022, som igen i år er et vigtigt arrangement for klubben, hvorfor vi er taknemlig for den frivillige opbakning. Ultimo august bliver Frederikshavn vært for Kvinde VM, hvor Danmark har hjemmebane i vores haller – en utrolig flot mulighed for Kommunen, Byen og Ishockeyen til at vise vores faciliteter og område frem på bedste vis. Når dette er sagt, så vil det også påvirke vores istider og muligheder – konkret kender vi ikke, på nuværende tidspunkt, forholdene omkring Kvinde VM. Vi har løbende en positiv dialog med Dansk Ishockey Union (DIU), ligesom vi generelt har et rigtig godt samarbejde med Unionen. Vi vil løbende dele information om Kvinde VM, når vi har kendskab til yderligere. I den forbindelse er der fra DIU et stort ønske om, at vi gør opmærksom på muligheden for at tilmelde sig, som frivillig, hvilket gøres via dette link: https://www.herning.dk/om-kommunen/frivillig-i-herning-kommune/vm-i-kvindeishockey/ Det skal i den forbindelse nævnes, at Kvinde VM er et DIU-arrangement, hvorfor frivilligt arbejde henførende til Kvinde VM ikke indgår i FIK’s Krydsordning.


I den foregående sæson har FIK været privilegeret med flere landsholdsarrangementer samt U20 DM. Dette er væsentlige events for vores klub, da dette påvirker mulighederne for at kunne fastholde og vedligeholde foreningens nuværende set-up, men samtidig kræver disse arrangementer frivillig opbakning. Der er heldigvis mange, som bidrager meget positivt, dog vil jeg samtidig komme med et stort ønske til alle medlemmer, at vi gør, hvad vi kan for at bidrage i det frivillige arbejde, da dette er centralt for opretholdelsen af FIK’s position, serviceniveau, økonomi og udvikling. Endvidere er disse aktiviteter en god indtægtskilde for foreningen, hvilket medvirker til, at FIK kan fastholde kontingentniveauet og udviklingen af klubben. Vi er en frivillig organisation, som bygger på fællesskabet, hvilket jeg selv oplever gang på gang, og sammen er vi stærkest. Som følge af at vi i FIK er afhængig af frivilligheden, er det besluttet, at værdien af ét uoptjent kryds i Krydsordningen i sæsonen 2022/23 fastsættes til kr. 400,00. I øjeblikket arbejdes der på en digitalisering af Krydsordningen, således denne ajourføres og opdateres via Holdsport, når de nærmere konditioner kendes, vil I naturligvis blive orienteret herom. 


Bestyrelsen har gennemgået og fastsat kontingenterne for den kommende sæson, disse er vedlagt dette nyhedsbrev. Det er desuden besluttet, at vi fra sæsonen 2022/23 overgår til månedlig betaling, hvilket vil sige, at alle medlemmers kontingent betales månedlig med start i august til og med marts måned, dog er der den undtagelse, at Academy, som tidligere, betales over 11 måneder, hvor juli måned er undtaget. Alle medlemmer oprettes med Krydsordning (6 krydser), såfremt det ikke ønskes, skal der sendes en mail til trine@fik.dk vedr. ønsket om ingen Krydsordning. Der tilføjes yderligere en ny gruppe, som er benævnt: ”Små begyndere”, som henviser til de børn, der gerne vil starte med at spille ishockey. I forbindelse med overgangen til månedlig betaling er det desuden besluttet, at det normale betalingsgebyr afholdes af klubben. Endvidere er det i sæsonen 2022/23 besluttet, at alle medlemmer fra U7 til og med U20 inkl. kvindeholdet, har indeholdt én FIK træningsdragt som en del af deres kontingent. Det er naturligvis bestyrelsens ønske og håb, at disse anvendes i forbindelse med kampe, stævner, turneringer og lignende, da dette vil understøtte vores værdi om fællesskab. Af den årsag er kontingentet højere i august måned end i de øvrige måneder. Det vil fortsat være muligt at tilkøbe yderligere tøjpakker efterfølgende. Betaling for skab og passivt medlemskab foregår som hidtidig én gang årligt.


Såfremt der måtte være spørgsmål til ovenstående, så er bestyrelsen, administrationen og undertegnet naturligvis til rådighed for dette - med ønsket om en god sommer. 


 Oversigt kontingenter.pdf 


På vegne af bestyrelsen i FIK. 

Med venlig hilsen 

Mads Aagaard

​ Konstituering af den nye bestyrelse
1. april 2022, 11.32

Konstituering af den nye bestyrelse


Ved generalforsamlingen, hvor Søren Sørensen og Jan Bering Sørensen valgte at træde ud af bestyrelsen ved ikke at genopstille, blev der valgt to nye medlemmer ind. Vi byder hermed Louise Feldtmose og Oliver Buus velkommen i bestyrelsen.

 

Bestyrelsen er nu konstitueret og posterne er fordelt som følgende:

 

Mads Aagaard, formand

Rikke Wilde, næstformand

Trine Lauridsen, kasserer

Anders Thomsen, sportsudvalg

Jesper Arensback, sponsorudvalg,

Louise Feldtmose, aktivitetsudvalg

Oliver Buus, rekrutteringsudvalg

 

Vi vil gerne sende en stor tak til vores afgående formand, Søren Sørensen, og til Jan Bering fra aktivitetsudvalget, for jeres indsats i bestyrelsen.


Venlig hilsen Bestyrelsen

Frederikshavn Ishockey Klub og Nordjyske Bank forlænger samarbejdet med yderligere 2 år
12. marts 2022, 00.05

Når man siger ishockey i Frederikshavn, må man også sige Nordjyske Bank. Både på ungdoms- og amatørplan samt på elite-niveau har banken været samarbejdspartner og hovedsponsor i mange år. Nu har FIK, der er den frivillige forening bag ungdoms- og amatørishockey i Frederikshavn, og Nordjyske Bank papir på hinanden i de 2 næste sæsoner.

FIK’s formand Søren Sørensen er glad for at Nordjyske Bank forlænger aftalen om hovedsponsorat: ”Det er helt afgørende for de visioner og mål som Frederikshavn Ishockey Klub har, at erhvervslivet støtter op omkring os, hvilket Nordjyske Bank har gjort i en længere årrække. Derfor er vi meget beæret og stolte over, at Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor. Dette er medvirkende til, at vi kan fortsætte med vores bestræbelser på at gøre ishockeyen i Frederikshavn endnu mere attraktiv, sjov og spændende for børn, unge og voksne. Det er en enorm tilkendegivelse overfor FIK, at Nordjyske Bank bakker op om vores og byens fremtid. Samtidig giver det FIK mulighed for fortsat at have ekstra fokus på FIK Elite Hockey Academy”.

Nordjyske Bank står stærkt i Frederikshavn og yder støtte til rigtigt mange aktiviteter i lokalområdet. Torben Schioldan, der er afdelingsdirektør i Nordjyske Bank Frederikshavn, fortæller:

”Vi har en stor interesse i at det lokale foreningsliv trives og har det godt. Både vores kunder og vores ansatte har jo deres daglige gang i klubberne og foreningerne, og de gør, at vores område er attraktivt at bo i. I Frederikshavn er vi heldige, at vi har ishockey, som ikke mange andre byer kan tilbyde, og FIK’s store arbejde med ungdommen og sporten generelt vil vi gerne støtte op om. At vi samtidig er hovedsponsor for Frederikshavn White Hawks giver bare en god synergi, synes vi.”

Ud over Nordjyske Bank er Uggerhøj, Chrisfish, Trigon, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og HockeyXperten ligeledes hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub.

For yderligere information omkring Frederikshavn Ishockey Klub: www.FIK.dk

Indkaldelse til generalforsamling
23. februar 2022, 18.02

Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Frederikshavn Ishockey Klub afholder ordinær generalforsamling tirsdag 15. marts 2022 kl. 19:00 i mødelokalet i hal 2 på Iscenter Nord.

Forslag der ønskes behandlet skal være i hænde hos bestyrelsen senest 4x24 timer før generalforsamlingen.

Vi håber der er flere ildsjæle, som har lyst til medvirke til en fortsat udvikling af FIK enten i bestyrelsen, som suppleant eller i et udvalg.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Nordjyske Banks Foreningensprisen - Stem på Frederikshavn Ishockey Klub
24. januar 2022, 20.13

Nu er der mulighed for at stemme 1 gang dagligt på Frederikshavn Ishockey Klub til Nordjyske Banks nominering til Foreningensprisen. Vi håber på jeres opbakning og del gerne det gode budskab.

https://foreningspris.dk/?ID=8...


Velkommen til 2022
17. januar 2022, 10.15

Onsdag den 5/1-2022 åbner FIK igen op for vores aktiviteter efter en forlænget julepause. Inden det hele går løs igen, er der nogle ting vi stadig skal være opmærksomme på, når vi færdes i Iscenter Nord.

 

Der er krav om mundbind for personer fra 12 år og derover når man færdes i Iscenter Nord, dog med følgende undtagelser:

 •       Ophold i omklædningsrum
 •       Træninger og kampe på is
 •       Aktiviteter i styrkerummet

 

Dette krav er foreløbig gældende til den 17. januar 2022.

 

Det skal understreges, at alle personer der benytter sig af udstyr i styrkerummet, SKAL sørge for at spritte og tørre af efter hver øvelse. Dette er for vores alles skyld, at vi strammer op om det, således vi gør hvad vi kan for at holde COVID-19 smitten fra os alle. Hvis ikke disse retningslinjer overholdes, kan vi blive nødsaget til at lukke styrkerummet.

 

Derudover har Dansk Ishockey Union meddelt os en række væsentlige informationer ift. kommende DIU-aktiviteter:

 • Kampe kan afvikles fra og med 6. januar
 • Alle unionssamlinger d. 9. januar er AFLYST
 • LM for U15 forventes gennemført i Hvidovre og Gladsaxe i weekenden d. 14.-16. januar. Invitationen er på trapperne fra arrangørklubberne.
 • Metal High Performance Camp for U16-U17 afvikles i Herning d. 21.-23. januar.
 • Breddesamling for U15 afvikles i Vojens fra d. 28.-31. januar.
 • DIU-skills-dag afvikles d. 30. januar.

Corona-pandemien har vist os, at den hurtigt kan vende op og ned på vores hverdag, både på og udenfor isen. Selvom det bliver skønt at vende tilbage til træninger og kampe, så er det uhyre vigtigt vi alle husker på de gode råd, som Sundhedsstyrelsen anbefaler.


Med dette håber jeg at alle FIK’ere får et fantastisk hockey-år.

Rabatkode til Hockeyxperten
17. januar 2022, 10.13

Hej F I K 

Hockeyxperten.dk giver alle FIK medlemmer 10% rabat, ved brug af koden, fik10

når du handler på hjemmesiden.

Mvh.

Kay Jensen

Hockeyxperten.dk 

Mindeord
19. december 2021, 21.21

Tidligere på ugen modtog Frederikshavn Ishockey Klub det triste budskab om at Flemming Larsen er gået bort.

Flemming var i mange år en passioneret og vellidt leder i FIK, hvor han blandt mange ting stod for udstyrsbutikken ”Stokken” i Frederikshavn Isstadion.

Flemming var også en lang årrække en flittig linjedommer og blev senere hen en bærende drivkraft for motionsholdet FatBoys Hockeyteam.  

Netop Flemmings engagement indenfor sportens verden og i særdeleshed ishockey gjorde, at han aldrig var bleg for at tage del i at arrangere oplevelsesture og events, som mange andre kunne nyde i Flemmings selskab.


Flemmings afsmittende humør udmøntede sig i mange venner og bekendtskaber, som nu deler denne sorg.

I Frederikshavn Ishockey Klub vil vi gerne udtrykke vore dybeste kondolencer til Flemmings efterladte.

 

Æret være Flemmings minde. 

Aflysning af aktiviteter
18. december 2021, 12.11

Kære alle FIK’ere.


Som i ved stiger COVID-19 smitten eksplosivt i disse dage og nye og strammere tiltag er også udmeldt fra Christiansborg. DIF og DIU bakker fuldt op omkring Kulturministeriets anbefalinger, om at midlertidigt lukke alle indendørs aktiviteter ned i tidsrummet fra søndag d. 19/12-2021 kl. 08:00 til og med 04/01-2022.

Disse anbefalinger kan FIK naturligvis kun støtte i håb om at nedbringe det generelle smittetryk. 


Derfor indstiller Frederikshavn Ishockey Klub alle aktiviteter fra søndag den 19. december 2021 kl. 08:00 til og med 4. januar 2022.

Kampe i denne periode vil forsøges at blive genplaceret indenfor hvad der er muligt.


Vi håber at COVID-19 situationen vil ændres så hurtigt som muligt, således vi kan vende tilbage til vores normale aktiviteter i det nye år.


Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

Trigon forlænger hovedsponsorat med Frederikshavn Ishockey Klub frem til 2025.
12. november 2021, 09.50

Trigon forlænger hovedsponsorat i Frederikshavn Ishockey Klub frem til 2025.pdf

Nyhedsbrev September 2021
23. september 2021, 16.13

                                                                                                  Kære alle FIK’ere.

Så er sæsonen rullet i gang og det er vi mange, der har set frem til. Når jeg selv har været i Iscenter Nord har jeg heldigvis mødt en masse positive og glade spillere, forældre, trænere og holdledere. Jeg håber inderligt vi kan fortsætte i det spor, så er jeg sikker på vi kan få en fantastisk sæson. Jeg vil her komme med et par korte nyheder som omhandler FIK.

 

 

 • Ny Sportschef for U7-U13. Det er med stor glæde vi kan præsentere Thomas Reinert som ny sportschef for holdene U7, U9, U11 og U13. Thomas har en lang karriere på eliteniveau og har selv børn der spiller ishockey. I den næste tid vil Thomas komme rundt til de yngste hold for at snakke med trænere og holdledere samt være på istræninger med børnene.

 • Feedback fra U11 Cup. Vi har modtaget feedback fra flere af de deltagende klubber omkring vores afholdelse af U11 Cup. Der var store roser til FIK organisationen og mon ikke vi ser mange af disse hold igen til næste sæson. Stor tak til jer alle der har medvirket til at få løftet U11 Cup op til den succes det er blevet til.

 • Målmandstræner i FIK. Endnu en positiv nyhed er at FIK har tilknyttet målmandstræner Kevin Frydkjær til holdende U9, U11, U13, U15, U17 samt FIK Elite Academy. Kevin er trods sin unge alder en erfaren målmand som bl.a. blev kåret til U20 DM’s bedste målmand, da FIK vandt guld i 2020. Kevin vil være med på istræninger i løbet af ugen for specifikt at arbejde med klubbens målmænd.

 • Opdateret Foreningsplan. FIK’s Foreningsplan er opdateret således det nu står klart og tydeligt at der vil komme sanktioner hvis spillere deltager på private (selected) holds eller private camps, fremfor at passe den normale træning og kampe for FIK. Dette er i øvrigt helt på linje med DIU’s anbefalinger.

 • Aktivitetsudvalg. Vi er så heldige at have to virkelig gode folk som vil løfte opgaverne i aktivitetsudvalget. Det er Jan Bering Sørensen og Rikke Wilde Andersen som samtidigt også er indtrådt i bestyrelsen. Jeg er sikker på de kan klare opgaverne til UG med kryds og bolle, så snart de er sat ordentligt ind i tingene.

 • Kontingentsbetaling via Holdsport. Så har vi for alvor fået udrullet den nye måde at betale kontingent på via Holdsport. Tak for tålmodigheden og for at tage godt imod dette nye tiltag. Og jeg må bare lette på hatten, for jer der har været med til at planlægge, vejlede og udføre denne opgave. Godt gået!

 • Ny Klubkoordinator i administrationen. Fra 01/10-2021 vil Annette O. Larsen varetage stillingen som klubkoordinator i FIK efter Louise Feldtmose. Annette har en lang række erfaringer fra forenings- og erhvervslivet som vil komme til gavn i FIK. Louise har fået sig et nyt arbejde, og jeg vil hermed gerne takke Louise for arbejdsindsatsen og ønsker hende alt mulig held og lykke i det nye virke.

 

 

 Det er umådeligt vigtigt vi holder en god tone og højt humør, da det er en af de vigtigste elementer for at fastholde og rekrutterer nye spillere, trænere og holdledere. Jeg ser frem til nogle spændende måneder og kampe i Iscenter Nord, og vil i samme åndedrag påminde jer alle om at kontakte sponsor-/aktivitetsudvalg eller bestyrelse hvis I har nogle inputs til at gøre FIK til et endnu bedre sted at være.


                                                                              
En kæmpe tak skal lyde til sponsorer, frivillige og øvrige samarbejdsparter
14. september 2021, 15.18

Vi ønsker at sende en stor tak til vores sponsorer, frivillige og øvrige samarbejdspartner for det fantastiske samarbejde og den store støtte, som FIK oplevede i forbindelse med Bauer Hockey Camp i uge 30. 

Vi glæder os til at gentage succesen og samarbejdet i 2022. Standerhejsning d. 15/8 fra kl. 14:00 - husk at melde til på holdsport
13. august 2021, 10.39

Fællesskabet er en kerneværdi for os i FIK, det er derfor med stor glæde, at vi ser frem imod

årets standerhejsning.


Som tidligere annonceret, vil årets standerhejsning være anderledes, da vi i år vil afholde

et motionsløb.


Det er en stor ære for os i FIK at kunne præsentere, at dette løb vil være til fordel for

Børnecancerfonden. Alle indtægter, som tilfalder FIK, i forbindelse med dette års løb vil ubeskåret blive doneret

til Børnecancerfonden.


Der er to typer af muligheder for at deltage i løbet, idet der er opsat ét gå hold og ét løbe hold, som alle følger ruten. På ruten mødes deltagerne af en post, hvor der serveres frugt og saftevand - så der er benzin til resten af turen.

Forældre, familie og venner er ligeledes velkomne til at deltage i løbet i forbindelse med standerhejsningen.


Efter løbet vil flaget blive hejst, og der blive afholdt en tale v/ Formand Søren Sørensen samt Sportschef Henrik Christiansen - efterfulgt af servering af grill-pølser samt sodavand. 


Donationer til løbet for Børnecancerfonden er frivillig.

For at donere til formålet overføres det ønskede beløb til FIK’s Mobile Pay nummer, som er

822874, med teksten ”FIK Børnecancerfonden”.

Det er muligt at donere til og med 15. august.


Såfremt der måtte være erhvervsrelaterede donationer, da bedes Mads Aagaard kontaktes

på 51 72 19 57.


Vi glæder os til at se så mange som muligt søndag d. 15. august til nogle hyggelige timer fra kl. 14.00

Nyhedsbrev Juli 2021
3. juli 2021, 10.13

Kære alle sammen.

Sommeren er over os og snart er det omsider tid til at komme på is. Sæson 2020/2021 er heldigvis slut og vi kan nu begynde at kigge fremad, og håbe på mere normale tilstande. Vi glæder os ihvertfald utroligt meget til at se jer alle i hallen, så vi kan komme i gang med verdens fedeste sport.

 

Der er sket meget og vi vil hermed give jer en lille update:

 

 • Kryds-ordning for sæson 2020/21. Grundet sidste sæsons manglende aktiviteter kunne FIK naturligvis ikke tilbyde de 6 vagter som kræves for at bibeholde Klub FIK-medlemskabet. Derfor starter vi på ny med denne ordning, og de første vagter er allerede udbudt. Husk at melde jer til når der er brug for jeres hjælp. Det gøres via vores Facebook side ”FIK – Vagter Og Frivilligt Arbejde I FIK” link til siden er: https://www.facebook.com/group....

 

 

 • Is-træning i uge 26-27. Som tak for jeres loyale støtte under nedlukningen i sidste sæson, blev det besluttet at vi vil gøre alt hvad der er muligt for at få is under klingerne igen. Derfor købte FIK den ledige is der var til rådighed i Aalborg, hvilket resulterede i at alle hold fik nogle is-pas. Derudover har vi investeret i at få is på i hal 2 til uge 26 og 27 så vi kan få banket rusten af skøjterne. I forbindelse med uge 26-27 vil der være flere aktiviteter i hallen - ud over de træninger der allerede er at finde på holdsport:
 • Der afholdes GRATIS friskøjtning (med mulighed for at leje skøjter til kun 30kr i kontanter):
  • Lørdage kl. 16.00-18.30
  • Søndage kl. 11.30-14-00
  • Onsdag d.7/7 kl. 14.45-17.15
 • Der afholdes Løvehockey for nye der gerne vil prøve at spille ishockey:
  • Lørdage kl. 14.45-16.00
  • Søndage kl. 10.15-11.15

 

 • Bauer Hockey Camp. Campen i uge 30 er udsolgt med ca. 150 deltagere fra Danmark, Norge og Sverige og med flere på venteliste, hvilket ikke er uden grund. Vi glæder os til en spændende uge med masser af ishockey, sjov og hyggeligt samvær.

 

 • Generalforsamling.  Vi fik afholdt online generalforsamling i marts måned, hvilket var lidt utraditionelt. Der skal lyde en stor tak til de afgåede medlemmer af bestyrelsen for deres store indsats i FIK. Den nye bestyrelse er efter lidt omrokeringer på plads og klar til at tage arbejdshandskerne på med Søren Sørensen som ny formand i stedet for Søren Klyvø, som har fået nyt job.

 

 • Kontingent. Som noget nyt forsøger vi at digitalisere vores kontingent-indkrævning. Dette vil fremover foregå via Holdsport, hvilket gerne skulle forenkle arbejdsgangen. Hold jer orienteret når vi er klar til at gå i luften med dette.

 

 • Sæsonstart. Vi skal ud af starthullerne til den kommende sæson, så vi starter allerede op i uge 32. I forbindelse med standerhejsning håber vi at kunne afvikle et lille event! Nærmere info kommer hurtigst muligt.

 

 • Stævner i FIK. Vi kan med stor glæde afsløre at U20 DM igen vil blive afholdt i Frederikshavn, efter vi fik store roser fra DIU omkring afholdelse af dette. Derudover vil FIK være vært for to 4-nationers turneringer for henholdsvis U16 og U18 landsholdene.

 

 • Sportschefen. Som man måske har læst eller set i de lokale medier, så har vores sportschef Henrik Christiansen takket ja til at være assistentræner hos Frederikshavn White Hawks. Det betyder dog ikke, at han slipper opgaverne i FIK helt og holdent, men Henrik vil stadig være et aktiv i klubben. Stort tillykke til HC med de nye udfordringer der ligger forude.

 

Vi ser frem til at byde trænere, holdledere, forældre, nuværende og gamle spillere ja alle jer der er med til at gøre Frederikshavn Ishockey Klub til en fantastisk klub tilbage. Vi håber, vi kan tage gruelig revanche for sidste sæson og få os en ekstraordinær sæson 2021/22.

Referat fra årets generalforsamling
30. marts 2021, 09.25

Tirsdag den 16. marts 2021 kl 20.00 afholdt FIK årets generalforsamling. Der var 30 deltagere som fulgte med online, hvilket gør det til den mest velbesøgte generalforsamling i flere år.


Referatet kan ses her: Referat FIK's generalforsamling 2021


Nyvalgt til bestyrelsen blev Trine Lauridsen, Mads Aagaard og Jesper Arensbach. De overtager pladserne fra Johanne Henriksen, Mads Bech og Henning Boelsmand som alle ikke ønskede genvalg. Som suppleanter blev Per Lindegaard og Jan Bering Sørensen valgt.


Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig og besætningen for det kommende år kan nu ses her:  FIK's organisation


Indkaldelse til ordinær generalforsamling
8. marts 2021, 12.37

Frederikshavn Ishockey Klub afholder ordinær generalforsamling tirsdag den 16. marts 2021 kl. 20.00.  Generalforsamlingen afholdes online på grund af COVID-19 restriktionerne.
Tilmelding skal ske på e-mail til johanne@fik.dk senest den 14/3/2021
Tilmeldte deltagere vil modtage info omkring online adgang til generalforsamlingen pr. email.
Dagsorden efter vedtægterne.

/Bestyrelsen

FIK ansætter klubkoordinator
2. januar 2021, 16.21

Vi starter 2021 med en god nyhed: FIK har ansat Louise Feldtmose som Klubkoordinator med start pr. 1/1 2021. 


Med ansættelsen af Louise får vi nu flere kræfter til at udvikle FIK og gøre mere af alt det vi gerne vil. Fx endnu mere fokus på rekruttering, endnu bedre kommunikation med medlemmer og frivillige, øget fokus på søgning af fondsmidler, sikre ressourcer til afvikling af aktiviteter og stævner samt meget mere.

 

Louise får fast plads på kontoret sammen med Henrik og Preben. Tag godt imod hende!


Kristian Fick vinder DIU trænerpris
27. december 2020, 11.59

Tredje juledags morgen er det offentliggjort af Danmarks Ishockey Union, at den vellidte træner på Frederikshavns Ishockey Klubs U13 hold, Kristian Fick, har modtaget en af de eftertragtede Skatetown-trænerpriser. Til prisen fulgte et gavekort på hele 5.000kr og et diplom.

Indstillingen til SKATERTOWN-trænerprisen er kommet fra klubbens egne medlemmer, og Fick er indstillet med følgende begrundelse:

Fick er altid på pletten med spillerne fra FIK’s U13-hold, uanset om der er tale om træning i hverdagen eller kamp og lange busture i weekenderne.

Han står aldrig tilbage for at løfte både den enkelte spiller og holdet med et smil og en kæk kommentar, og er bare en super god træner”

Alle spillerne er vilde med ham fordi han er præcis som han er, og fordi de til enhver tid kan gå til ham og få reelle svar og forklaringer -både om ishockey og hvad der ellers kan dukke op. Dette fortjener Fick at blive anerkendt for!”

I Frederikshavn Ishockey Klub er vi fantastisk stolte af at have så dedikerede ildsjæle omkring medlemmerne i foreningen. Det er ildsjælene, der alle investerer sig selv og deres tid i fællesskabet, spillerne og sporten, der er fundamentale for at FIK har så meget socialt og sportsligt at tilbyde de unge i Frederikshavn og opland.

Stort tillykke til Kristian!


FIK JuleOutlet 2020
23. november 2020, 11.29

Sommerhockey 2021
4. november 2020, 11.52Vi åbner for tilmeldingen d. 01. december 2020 kl. 08:00

Invitation Sommerhockey skole 2021.pdf

Ishockeyens dag - Aflyst ​
14. september 2020, 10.17

Grundet  Covid - 19 situation i Frederikshavn  har vi valgt at gennemføre Ishockeyens dag på et senere tidspunkt.


Er du mellem 5 år og 11 år vil vi gerne invitere dig til at prøve at spille ishockey. Vi har udstyr du kan låne, og også et par skøjter dine forældre kan låne hvis de har lyst til at komme på is sammen med dig.

Dette foregår i Iscenter Nord i Hal 2 - Lørdag d. 19. september kl. 09:15 - 10:45 Denne dag har vi indkaldt ekstra trænere og ledere til at hjælpe dig med at prøve at spille ishockey.Møde gerne op i træningtøj, samt rigtigt strømper - strømperne der går op over anklerne.

Morgenmad for Talentholdet og Academyet.
4. september 2020, 09.04


42 spillere til morgenmad efter endt træning.
Mon der er nogle der har taget Coachs Davids morgenmad, så sur som han ser ud.

Landsholdsaktuelle FIK spillere fra sæsonstart
12. august 2020, 00.02

Onsdag, torsdag og fredag spiller det danske U20 landshold sæsonens første landskampe. Det sker på udebane imod Norge. I den forløbne weekend har den danske bruttotrup med 29 spillere været på besøg hos Frederikshavn Ishockey Klub til træningssamling. Med i bruttotruppen var Oscar Mølgaard (FIK), Anton Stenbakken (Frölunda) og Christian Dreier (Troja Ljungby) som alle har fået deres ishockeyopdragelse i FIK og på FIK Elite Hockey Academy og dermed på hjemlig is fik en intens start på sæonen.

Tirsdag tog holdet med færgen fra Hirthals til Norge, med Christian Dreier som en del af landstræner Olaf Ellers endelige trup på 23 spillere til landskampene.


Kampprogrammet ser således ud:


12.08.2020 kl 19.00 – Norge – Danmark
13.08.2020 kl 19.00 – Norge – Danmark
14.08.2020 kl 11.30 – Norge – Danmark


Kampene sendes live på Hockey TV her: https://tv.hockey.no/


-og kan følges live i tekst her: https://www.hockey.no/live/Schedule?tournamentid=399832

FIK ønsker held og lykke med kampene!

Velkommen til nye spillere og trænere på Academyet i Frederikshavn Ishockey Klub
11. august 2020, 09.50

Velkommen til nye spillere og trænere på Academyet i Frederikshavn Ishockey Klub

Træner: David Ohnutek

Spillere: Mattias Safranek, Kyrylo Alokhin, Sebastian Maddoc, Hayden Kolbiens, Mathias Suaning Haugaard, Sebastian Suaning Nielsen, Sebastian Bay Leander og selvfølgelig velkommen til alle vores spillere født 2007 der har valgt at gå på Academyet.

Frölunda Camp uge 42 - 2020
29. juli 2020, 15.25

FIK byder igen i år  velkommen til en 2-dages camp i efterårsferien, torsdag den 15/10 og fredag den 16/10 2020

Campen er et samarbejde mellem FIK og Frölunda Indians, som har stolte traditioner i svensk ishockey.

Målgruppen er spillere fra årgang 2005 til og med 2008 som på campen vil få instruktører fra Frölunda Hockey Academy, der står for træning og teori begge dage. Der er planlagt 6 is-træninger, målmandstræning,  tekniktræning og småholdsspil. Der er samtidig også fysiske træningspas  for udespillere og målmænd, samt teori med instruktørerne fra Frölunda.

Vi har plads til i alt 45 udespillere og 12 målmænd, så du skal være hurtig, når tilmeldingen åbner mandag  i uge 32 -  2020

Pris : Det koster 1.400 kr. at deltage i Frölunda Hockey Camp.

Prisen inkluderer fuld forplejning og en Frölunda T-shirt samt en Bauer hue med broderet logoer på.

 

Overnatning er ikke inkluderet.


For mere info: Hockeycamp uge 42_2020.pdf


Vi glæder os til at se dig på isen!

Frederikshavn Ishockey klub

Der åbnes for tilmelding mandag d. 03. august kl. 08:00  

Standerhejsning Søndag d. 09. August -2020
22. juli 2020, 16.07


Program for standerhejsningen søndag d. 09. August  kl. 11:45

11.45                                               Søren Klyvø omkring den nye sæson.

11:55                                               Årets leder pokal bliver uddeles af Søren Klyvø

12:00                                               Årets leder 2019 - 2020  - Teddy Lindgren sætter flaget.

                                                            Pokal for sæson 2019-2020  deles ud til bedste kammerat på U 11-U13-U15-U17 og                                                                      Kvinder

12:05                                               Alle trænere- holdledere præsenteres ved Søren Klyvø

12:20                                               Pølser, brød og saft til alle de fremmødte.

12.30-14:00                                Friskøjtning, ALLE SKAL BÆRE HJELM OG HANDSKER.

 

Bestyrelsen

Ekstraordinær generalforsamling den 16/7 2020 - vedtægtsændring
6. juli 2020, 11.01

Kære alle,

Hermed indkaldes til ekstraordinær generalforsamling den 16/7 2020 kl 18.00 i cafeteriet i Iscenter Nord.

Nedenstående forslag til vedtægtsændringer vedr. sportsudvalg og bankoudvalg blev godkendt af de fremmødte på den ordinære generalforsamling. Pga. af begrænset fremmøde til den ordinære generalforsamling skal der afholdes ekstraordinær generalforsamling for endelig behandling af forslagene.

Vedtægternes § 9 foreslås ændret således:

****

Udvalg:

§ 9

Sportsudvalg:

Dette udvalgs formand udpeges af bestyrelsen. Denne udpeger 2 øvrige medlemmer der skal godkendes af bestyrelsen.

Den udvalgte formand vælges for et år ad gangen.

Aktivitetsudvalg samt markedsførings og sponsorudvalg:

Disse 2 udvalgs formand udpeges af bestyrelsen. Formanden udpeger øvrige medlemmer efter behov, men efter bestyrelsens godkendelse.

Bankoudvalg:

Dette udvalgs formand udpeges af bestyrelsen. Formanden udpeger andre medlemmer til udvalget efter behov, men efter bestyrelsens godkendelse. Dette udvalg disponerer over det overskud bankospil måtte afføde efter godkendelse fra bestyrelsen.

****

Vel mødt 

Bestyrelsen

Bauer hockey Camp melder alt UDSOLGT
13. juni 2020, 08.17

Alt Udsolgt på årets sommercamp 

FIK's generalforsamling afholdes 25. juni
12. juni 2020, 16.17

Kære alle!


Nu er restriktionerne løftet så meget at vi kan afholde generalforsamling i FIK. Som annonceret i lokalavisen holdes generalforsamlingen Torsdag den 25. juni kl 19 i cafeteriet i Iscenter Nord. 
Dagsorden ifølge vedtægterne som kan læses her: Vedtægter for Frederikshavn Ishockey Klub


Vel mødt!


Mvh bestyrelsen

FIK nyt
23. april 2020, 19.44

Kære alle!

 Det blev en alt for tidlig afslutning på sæsonen i år og i FIK opstod der med nedlukningen af Danmark en række  usikkerheder. Vi har siden da i FIK brugt tiden på at skabe os et overblik over hvordan FIK er påvirket og over hvordan fremtiden ser ud. Vi vil gerne dele status med jer og her give en update på følgende ting: 

 1. Hvordan er FIK påvirket af Corona krisen
 2. Trænere og ledere til den kommende sæson
 3. Sommertræning
 4. FIK's sommercamp
 5. Generalforsamling

 Hvordan er FIK påvirket af Corona krisen

Som I alle ved så måtte vi slutte sæsonen netop som det hele blev spændende for de hold, der skulle spille slutspil og mesterskaber. Flere hold havde gode chancer for medaljer ved JM og DM stævner og FIK lå lunt i svinget til at blive sæsonens bedste ungdomsklub i Danmark. Det ville have været historisk. -Vi blev det så lidt alligevel ved at tage det eneste DM der blev afviklet. U20 DM til FIK var et kæmpe resultat for klubben og for Frederikshavn og historisk i sig selv!  

Økonomisk gik FIK stærkt ind i sæsonen 2019/2020 og vi er indtil nu kun mildt påvirket af krisen i forhold til andre idrætsklubber. Men der er uanset flere indtægter, der er påvirket eller stor usikkerhed omkring inden næste sæson. Uden aktiviteter i marts og april står vi til at få mindre tilskud fra Frederikshavn kommune. Indtægter fra pay'n'play arrangementer i marts er udeblevet. De ekstremt hårde tider for mange virksomheder vil utvivlsomt påvirke vores sponsorindtægter i væsentlig grad. Hvis vi må aflyse vore sommercamp, så mister vi en god indtægt. Økonomien i vores samarbejdsaftale med EliteNord er også et åbent spørgsmål. Tilsammen en væsentlig økonomisk risiko sammenholdt med stor usikkerhed omkring hvor meget vi kan få kompensation for. Alt sammen medvirkende faktorer i beslutningen om ikke at refundere kontingent for marts måned. Den indtægt kan vi ikke også undvære, hvis vi skal fastholde det aktivitetsniveau vi alle sammen kender i FIK. Vores prioritet er at sikre, at FIK kan fortsætte på samme niveau som hidtil.

At vi over længere tid har opbygget en sund økonomi hjælper os nu og det betyder, at vi har besluttet at gå ind i den kommende sæson med samme aktivitetsniveau, indhold og trænerbesætning som oprindeligt planlagt. Vi kan godt tåle et enkelt år med lidt færre indtægter og en risiko for et vist underskud. Vi er ikke tvunget til at skære ned eller til at hæve kontingentet. Derfor vil vi gerne fastholde det sportslige niveau og indhold vi har opbygget over de seneste år. Herunder fx rekrutteringstiltag, hvor vi henter og bringer skoleelever og børnehavebørn med busser, Academy programmet med professionelle trænere, Danmarks mest omfattende bustransport og overnatningsprogram til kampe og stævner uden merpris oven i kontingentet osv., osv.

FIK er foreløbigt sluppet forholdsvis billigt i forhold til mange andre idrætsklubber og det håber vi meget også vil være status, når Corona-krisen er drevet over.

Trænere og ledere 2020/2021

Inden vi tager hul på næste sæson vil vi gerne lige sende et kæmpe tillykke til årets leder: Teddy Lindgren Jensen! Teddy har i flere år gjort en kæmpe indsats på de yngste hold og taget fantastisk ejerskab for opgaven. Det er rigtig godt gået og skulle have været fejret ved sæsonafslutningen. Heldigvis er Teddy med igen til den kommende sæson og så håber vi, at vi kan fejre titlen der.

Der har siden slutningen af januar været arbejdet med at få besat alle trænerposter til den kommende sæson. Arbejdet er nu så langt, at de fleste poster er besat. Vi mangler stadig enkelte hjælpetrænere og holdledere, men det tror vi på løser sig. Dermed ser listen sådan her ud for den kommende sæson:

U7 trænere: Kasper Glad, Hans Glad, Michael Olsen, Oliver Buus, Henrik Christiansen
U7 Holdledere: Jim Severinsen

U9 trænere: Teddy Lindgren Jensen, René Hansen, Markus Bergen
U9 holdledere: Per Phillipsen, Kim Højen Larsen, Per Nielsen, Rasmus Nordstrøm Pedersen

U11 trænere: Henrik Christiansen, Hans Glad, Esben Nedermark, Nikolaj Nedermark
U11 holdledere: Jens Welle Marquardsen, Lars Mølholt, Lars Lauridsen, Allan Rægaard Larsen

U13 trænere: Flemming Christiansen, Kristian Fick, Mads Bergen, René Bech, Steen Salomonsen
U13 holdledere: Julie Nielsen, Rikke Wilde Andersen

U15 trænere: Jeppe Krogh, Christian Nordentoft, Peter Sørensen
U15 holdledere: Michael Clausen, Lars Dalsgaard, Henning Boelsmand

U17 trænere: David Ohnutek, Rasmus Bech
U17 holdledere: Anders Holm Pedersen

U20 trænere: David Ohnutek, Christian Schioldan, Mads Johnsen
U20 holdledere: Claus Jensen, Dan Jensen, Anna Jensen
OBS: Afventer U20/1.div struktur beslutning fra DIU, som har lagt op til at U20 bliver national turnering med +5 overage spillere, mens 1.div nedgraderes til en mindre og regional turnering. Hvis dette besluttes officielt, så spiller FIK kun i U20 rækken i den kommende sæson. Beslutning træffes endeligt i juni.

2. division trænere/ledere: Kenneth Andersen

Kvinder trænere/ledere: Christina Palsmar, Birgit Svendsen

Motion trænere/ledere: Andreas Overgaard Hansen, Thomas Mølholt

Målmandstrænere: Kjell Snibb, Kevin Frydkjær

Fysisk træner: Ronni Sørensen

Academy trænere: David Ohnutek, Henrik Christiansen, Mads Bech, Ronni Sørensen, Kjell Snibb, Kevin Frydkjær

David Ohnutek er ny Academy og U20/U17 træner efter 2 sæsoner med Vjaceslavs Fanduls, som gjorde en kæmpe indsats i FIK og løftede træningsindsats og det sportslige niveau væsentligt på de ældste hold. David Ohnutek har senest trænet Hernings 1.division og U20 og kommer til FIK til sæsonstart, som forhåbentlig bliver til sædvanlig tid i august.

Sommertræning

Sommertræningen starter i uge 18 for Academy og for U11-U13 i mindre grupper, inden for de grænser som aktuelt er gældende i forhold til at holde afstand og antal personer der kan deltage ad gangen. Vi følger myndighedernes og DIU's anbefalinger nøje og justerer efterhånden som tingene udvikler sig. Særskilt info med de nærmere detaljer vedr. sommertræningen udsendes snarest.

FIK's sommercamp

Vores populære sommercamp er stadig en del af sommerens plan. Den er åben for tilmelding med få tilbageværende pladser og vi mærker stadig fin efterspørgsel på pladserne. Aktuelt er der ikke udmeldt begrænsninger for juli måned, som vil påvirke campen væsentligt og vi forventer derfor at gennemføre som planlagt. Vi forbeholder os dog ret til at aflyse, hvis der i løbet af maj eller juni kommer udmeldinger fra myndighederne, som gør at vi ikke kan gennemføre. Skulle det ske at vi må aflyse, så sørger vi for refusion af deltagernes indbetalinger.

Generalforsamling

FIK's generalforsamling skulle have være afholdt inden 1. april, men det kunne som bekendt ikke lade sig gøre. Vi har fået dispensation til at vente med at afholde generalforsamlingen til forholdene tillader det. Vi håber at det kan lade sig gøre i maj eller juni. Vi skal have valgt mindst to nye bestyrelsesmedlemmer, så har du lyst til at være med, så tag gerne fat i et bestyrelsesmedlem og hør nærmere.

Vi krydser fingre for verden nu lige så stille bevæger sig imod normale tilstande, at sommercampen kan afvikles som planlagt, sæsonen kan starte i august og vi alle kommer godt igennem denne ikke helt normale tid. Så snart vi ved mere, så informerer vi om planen for de forskellige aktiviteter. Spørgsmål og kommentarer er som altid velkomne. Bare ring eller skriv, både bestyrelse samt Preben og Henrik er klar til at tage en snak.

 

Store hockey hilsener fra Preben, Henrik og bestyrelsen.

Søren Klyvø

Academy tur til Frölunda
19. marts 2020, 09.19

Vores årlige tur til Frölunda med de ældste Academy spillere.

Der var afgang kl. 08:30 fra Frederikshavn fredag d. 06.03.20

Følgende spillere var med Peter"Wupti "Pedersen, Sebastian Holm, Christoffer Mulberg og Viktor Stokbro.

Fredag blev der trænet, først om eftermiddagen på den lille bane i Frölundaborg. Her var der også en rundvisning i Frölunda Academys lokaler og lidt snak med sportschefen i Frölunda Mikale Ström, omkring det at spille ishockey i Frölunda.

Senere på dagen var der træning i Wallenstadshallen med U16 holdet.

Vi overnattede på Hotel Clarion i centrum af Göteborg, desværre var alle Frölundas hold ude og spille om Lørdagen så vi skulle "kun" se en SHL kamp mellem Frölunda og HV 71 - her var der fuldt hus. Frölunda tabte i straffeslag.

På billedet er det Wupti der står med CHL pokalen som Frölunda har vundet to år i træk

Henrik

INFO: Leje udstyr
16. marts 2020, 16.41

Hej Alle

For de spillere der har leje udstyr og gerne vil aflevere det.

Da vi ikke kan komme ind på isstadion de næste 14 dage, kan det selvfølgelig ikke afleveres.

Jeg forsøger at finde 1 til 2 dage hvor vi kan aflevere udstyret, når vi igen kan komme på isstadion.

/Henrik

2892 7838

FIK's generalforsamling den 19/3 er udskudt
13. marts 2020, 15.41

Hej alle!

FIK's bestyrelse har valgt at udskyde den årlige generalforsamling på baggrund af den aktuelle status, hvor vi alle bedst muligt bør begrænse større forsamlinger. 
Som annonceret skulle generalforsamlingen være afholdt torsdag den 19. marts, men er nu udskudt på ubestemt tid. Der udsendes opdateret indkaldelse snarest muligt, når det er muligt at fastsætte en dato.

Med venlig hilsen
FIK's bestyrelse

Vedr.: Ishockeysæsonen 2019-2020 er slut.
12. marts 2020, 09.08

Som du sikkert ved!

Men på baggrund af de af regeringen annoncerede anbefalinger og påbud, har Danmarks Ishockey Union efterfølgende besluttet at indstille/suspendere alle ishockeyaktiviteter i 1. Division, Kvinde-DM og alle Ungdoms JM og DM pr. d.d. (se vedhæftet fil) Ligeledes indstilles fra d.d. al klubtræning på alle niveauer (Academytræning) i FIK.

For hold i FIK betyder dette:

U9 tur til Sverige – AFLYST  -  U13 JM i Esbjerg – AFLYST  -  Evt. U13 DM i Vojens - AFLYST  -  U15 DM i Herlev – AFLYST  -  U17 Kval i Vojens – AFLYST  -  Evt. U17 DM i Aalborg - AFLYST

FIK’s afslutningsturnering den 29. marts er ligeledes AFLYST!!

Praktisk INFO: Omklædningsrummene nr. 1 og nr. 3 skal tømmes og rengøres hurtigst muligt, dog senest den 31.03-2020.

Hilsen Henrik og Preben 

FIK vinder Jydsk Mesterskab i U15
9. marts 2020, 09.56

Efter sejr på hjemmebane i den første af to back to back-kampe mod Herning og nederlag i Herning i 2. dagsgildet i Herning, skulle det  jyske mesterskab afgøres i overtid. Her lykkedes det for FIK-drengene at score det afgørende mål, og det jyske mesterskab kom således med hjem til Frederikshavn.

STOR TILLYKKE TIL SPILLERE - TRÆNERE/LEDERE.     

Generalforsamling d. 19.03-2020 kl. 19:00
27. februar 2020, 12.28

Har du lyst til bestyrelse arbejde, så kontakt formand Søren Klyvø på 2072 5990 for yderlig info.

FIK danmarksmestre i U20!
23. februar 2020, 20.08

FIK er danmarksmestre i U20!

Det var en medrivende weekend på hjemmebane i Nordjyske Bank Arena til årets U20 DM. Første FIK sejr kom fredag med 5-3 over favoritterne fra Herning. Derpå en spændende kamp lørdag mod Rødovre, hvor 4-2 sejren blev sikret i de sidste minutter. Og så den afgørende kamp søndag mod Odense, hvor overtal i spil og chancer først gav pote i 3. periode, men så med 3 scoringer! 3-0 over Odense og maksimum point til FIK, som fuldt fortjent nu er danmarksmestre i den fornemste ungdomsrække. 

Spillerne fik fantastisk opbakning fra de mange tilskuere og i særdeleshed fra White Hawks Hvide Hær, som bidrog til at løfte stemningen i hallen til kogepunktet. 

Tak til alle som bidrog til at gøre weekenden historisk for FIK, især kæmpe tak til alle de frivillige som hjalp med boks-vagter, med cafeterievagter, indkøb, sponsorater, madlavning, rengøring og servicering af de gæstende hold. Tak også til trænere og ledere og til vores fantastiske folk på kontoret som i mange uger har forberedt stævnet minutiøst. Det hele klappede til punkt og prikke og så tog drengene stikket hjem i suveræn stil, så det hele blev fuldendt. Det kan I alle være stolte af!

Tillykke med mesterskabet!!

FIK igen storleverandør af landsholdsspillere
5. februar 2020, 01.06

I denne uge spiller både U17 landsholdet og og seniorlandsholdet i ishockey landskampe. Frederikshavn Ishockey Klub er rigtig flot repræsenteret af nuværende og tidligere spillere på begge hold.

På U17 landsholdet er følgende spillere med, som alle har fået en væsentlig del af deres ishockeyopdragelse i FIK og på FIK Elite Academy (Nuværende klub i parantes): Magnus Johnsen (FIK), Anton Stenbakken (Frölunda), Nikolaj Kajgaard (FIK), Nikolaj Kristensen (Aab) og Oscar Mølgaard (FIK). Med hele 5 spillere i truppen er FIK sammen med Herning største leverandør af spillere til landsholdstruppen. 

U17 landsholdet deltager i en 4-nationers turnering i Füssen i Tyskland og skal møde Slovakiet, Schweiz og Tyskland. Første kamp er torsdag den 6. februar mod Slovakiet. Turneringen kan følges her: https://www.gamepitch.de/nationalmannschaften/turniere/u17-4-nationscup/

Seniorlandsholdet spiller den 7. og 8. februar miniturnering med Frankrig, Østrig og Norge i Klagenfurt. I landsholdstruppen er følgende spillere med rødder i FIK at finde: Christopher Frederiksen (Frederikshavn Whitehawks) Nick Olesen (Södertälje ) og Mathias From (Modo).

FIK ønsker spillerne og deres respektive landshold held og lykke.

Talenter fra FIK Elite Hockey Academy til OL
12. januar 2020, 21.28

FIK Elite Hockey Academy er igen storleverandør af talenter til det danske U16 landshold i ishockey. Hele 5 spillere fra Frederikshavn er med på det landshold, som i den kommende weekend repræsenterer Danmark ved ungdoms OL i Lausanne, Schweiz. Med 5 spillere er FIK den klub, der leverer flest spillere til den 17 mand store trup. FIK og Frederikshavn er repræsenteret ved Magnus Remmer, Christopher Holm Mulberg, Albert Uggerhøj Schioldan, Oskar Fisker Mølgaard og Anton Ibman Stenbakken. De fire første spiller til daglig i FIK og går på Academy talentlinien, mens Anton er tidligere FIK og Academy spiller. Han spiller nu i svenske Frölunda, der har et tæt samarbejde med FIK's Elite Academy.

Den danske landshold rejser torsdag til Lausanne, hvor modstanderne i Danmarks gruppe hedder Canada og Rusland. 

Danmarks gruppekampe spilles:

Søndag den 19/1 kl 14 mod Canada
Mandag den 20/1 kl 14 mod Rusland

Turneringens semifinaler spilles den 21/1 og finalen den 22/1.  Turneringen kan følges her: https://www.olympicchannel.com/en/sports/ice-hockey/FIK spiller til U18 VM for piger
3. januar 2020, 11.40

Den 3. januar starter Division IA-VM i Füssen i Tyskland for U18 kvinder. Med på det danske landshold er Natasja Flarup Holm fra Frederikshavn Ishockey Klub. Natasja har været udtaget til U18 landsholdet flere gange og har nu sikret sig en plads på VM holdet.

Det danske hold spiller følgende kampe:

3. januar mod Ungarn
4. januar mod Tyskland
6. januar mod Japan
7. januar mod Italien
9. januar mod Frankrig

Turneringen kan følges her: https://www.iihf.com/en/events/2020/ww18ia

FIK ønsker Natasja og U18 landsholdet held og lykke.


Landskampe i Iscenter Nord uge 50
11. december 2019, 11.09Danmarks og Norges U17 mødes i tre kampe i den kommende weekend. 

Fredag d. 13.12.19 kl. 17:00 

Lørdag d. 14.12.19 kl. 16:00 

Søndag d. 15.12.19 kl. 12:00

Følgende spillere stiller op for Danmark

G Magnus Johnsen 15-04-2003 Frederikshavn  G Jonathan Hintze 19-09-2003 Rødovre

D Viktor Bergqvist 22-05-2003 Rungsted D Daniel Gravesen 22-03-2003 Vojens D Mads Meyer 13-09-2003 Herning D Sebastian Niebling 10-04-2003 Rødovre D Enzo Kornum 24-01-2003 Herning D Mads Frederiksen 12-08-2003 Ålborg D Anton Stenbakken 10-04-2004 Frölunda D Nicki Sørensen 19-07-2003 Odense

F Magnus Boesen 23-06-2003 Aalborg F Nikolaj Kajgaard 12-01-2003 Frederikshavn F Nikolaj Davidsen 27-08-2003 Herning F Marcus Pihlmann 07-03-2003 Rødovre F Carl Winding 22-08-2003 Herning F Anil Özbay 16-12-2003 Herning F Mikko Sørensen 16-03-2003 Herning F Nikolaj Kristensen 06-12-2003 Aalborg F Malte Kej Nielsen 25-09-2003 Odense F Jonas Krabbe 22-04-2003 Vojens F Victor Sand 07-03-2003 Esbjerg F Tobias Svenson 03-05-2003 Vojens

Head Coach: Peter Gommesen

Landsholdspillere fra FIK
6. november 2019, 21.27

I denne uge spiller både ungdoms og seniorlandsholdene i ishockey landskampe. Frederikshavn Ishockey Klub er igen flot repræsenteret af nuværende og tidligere spillere.

På U18 landsholdet for kvinder er der debut til Natasja Flarup Holm, som er udtaget til truppen der fra 5. -10. november spiller 4-nationers turnering i Italien mod værtsnationen, Hviderusland og Slovakiet

Samtidig er der til herre landsholdet trup til kampene mod Norge og Østrig udtaget følgende spillere med rødder i FIK: Christopher Frederiksen (Frederikshavn Whitehawks) Nick Olesen (Södertälje ), Mathias From (Modo) og  Nikolaj Meyer (Malmø Redhawks). Danmark møder Østrig freden den 8/11 og Norge lørdag den 9/11.

FIK ønsker spillerne og deres respektive landshold held og lykke.

Kom og prøv at spille ishockey i efterårsferien.
20. september 2019, 10.04

Det sker i Iscenter Nord. Mandag d. 14. Oktober kl. 11:00-13:00 i Hal 1 Onsdag d. 16. Oktober kl. 11:00-13:00 i Hal 1

Mød op i en træningsdragt, så har vi udstyret I kan låne.

For mere info: henrik@fik.dk eller 2892 7838

ISHOCKEYENS DAG
10. september 2019, 15.48

Frederikshavn Ishockey Klub afholdte ISHOCKEYENS DAG lørdag d. 07.09.19

Her var der et fint fremmøde af nye drenge og piger der havde lyst til at prøve at spille ishockey.

Her var der chokoladekage og saft til de fremmødte og kaffe til forældrene.

Velkommen til de nye medlemmer fra Frederikshavn Ishockey Klub.

Kom og prøv at spille ishockey lørdag d. 07.09.2019 kl. 14:00-16:00
4. september 2019, 08.46


Kom til ISHOCKEYENS DAG lørdag d. 07.09-2019 kl. 14:00-16:00

Det vil være muligt at låne udstyr på denne dag.

Har man lyst til at spille videre kan man leje udstyr for 500 kr. i 3 mdr. hvor man får 200 kr. tilbage når udstyret leveres tilbage - her er der gratis kontingent i perioden.

Der vil være en gave og en T-shirt til hver spiller der møder op..

Vores mindste hold træner hver tirsdag kl. 16.45 -17:45 og  lørdag 09:15-10:30 - Her er man altid velkommen til at møde op.


Med venlig hilsen 

Frederikshavn Ishockey Klub

De kommende ishockeystjerner er startet på is.
28. august 2019, 10.54

Så er istræningen for de mindste og nybegyndere startet i Frederikshavn Ishockey Klub.

Træningen foregår fremover hver tirsdag  kl. 16:45-17:45 og lørdag  kl. 09:15-10:30, så hvis man går med en lille ishockeydrøm i maven, er muligheden nu for at få den prøvet af.

Den 7. september kl. 14.00 afvikles ISHOCKEYENS DAG i skøjtehallen, hvor FIK håber på et stort fremmøde af drenge og piger, samt deres forældre.
Den dag vil spillere fra Frederikshavn Whitehawks være på banen og hjælpe med træningen, samt at der er en lille gave til alle drenge og piger.
 

 


Sæsonen er nu i fuld gang
24. august 2019, 10.36

Ishockeysæsonen i FIK er allerede i fuld gang for ungdomsspillerne. Der er nu is på begge isbanerne i Iscenter Nord og dermed fuldt program for byens mange ishockeyspillere. Standerhejsningen den 11. august var velbesøgt, flaget blev hejst og der var grillpølser og friskøjtning for alle. Årets leder i FIK, Peter Glad, blev præsenteret sammen med trænere, ledere og de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer for den nye sæson. Nye i bestyrelsen er Niels Rask, Anders Holm-Pedersen og samt Mads Bech. 
Til standerhejsningen kåres også årets Ironmen blandt spillerne efter de mange aktiviteter ved sommertræningen i maj og juni. Fra U11 løb Noah Samuelsen med titlen og på U13 blev det Mads Klyvø, der blev årets Ironman. 
Holdene fra U7 til 1. division har siden delt isen i hal 1 og har fået kørt skøjterne varme inden de første kampe i denne weekend løber af stabelen. På hjemmebane spiller U11 holdet turnering hele weekenden og har besøg af hold fra hele landet. Spillere og forældre fra Aalborg, Gentofte, Esbjerg og Rødovre gæster Frederikshavn til årets første stævne.
Kig forbi Iscenter Nord i weekenden og få en god oplevelse eller mød op i FIK og bliv en del af byens sjoveste sport. De yngste spillere træner tirsdage kl. 16.45 og lørdage kl. 9.15 og her er en række af FIK's legender klar til at hjælpe med låneudstyr, råd og vejledning. Øvrige træningstider og aktiviteter kan følges på FIK's hjemmeside her: http://www.fik.dk/klub/frederikshavn-ishockey-klub/kalender

FIK'er på U20 landsholdet
1. august 2019, 09.26

Ishockeysæsonen er allerede startet og de første landskampe for U20 afvikles i denne uge. Her er Frederikshavn repræsenteret ved Mikkel Bertelsen, som efter ungdomstiden i Frederikshavn Ishockey Klub nu spiller for Frederikshavn Whitehawks. Landstræner Olaf Eller og trænerstaben for det danske U20 ishockey landshold har udtaget Mikkel til landsholdet som deltager denne uges irenationers-turnering i Poprad i Slovakiet.
Danmark åbner turneringen mod Tjekkiet torsdag klokken 14:30 og møder fredag Tyskland samme tidspunkt. Lørdag venter værterne fra Slovakiet klokken 15:30. 

– En god, skarp test for vores ældste juniorer, der i den grad får stærk modstand tidligt på sæsonen. Nøjagtig, hvad vi har brug for, hvis vi vil måle os med de bedste, siger træner Olaf Eller før afgangen til Poprad. 

Turen fører holdet med fly over polske Krakow og derefter videre til Slovakiet. Allerede fra mandag har spillerne arbejdet intensivt i Rødovre frem mod den svære opgave.

Standerhejsning Søndag d. 11. August -2019
30. juli 2019, 10.32

Søndag den 11.08-2019 er der standerhejsning kl. 11.45

Følgende program:

11:45 Velkomst

12:00 Årets leder 2018-2019 - Peter Glad sætter flaget.

12:05 Årets IRONMAN! - uddeles på U11-U13 - lidt omkring Academy

12:15 Præsentation af trænere og holdledere

12:30 Pølser, brød og sodavand til alle de fremmødte.

13:00-14:00 Friskøjtning, ALLE SKAL BÆRE HJELM OG HANDSKER

 

Der skal prøves tøj til klubbeklædning dette gælder spillere og ledere(for de leder der har klubtøj)

Bestyrelsen

Frölunda Camp i uge 42
2. juli 2019, 08.11


Så er Frölunda Indians og Frederikshavn Ishockey Klub klar med Campen i Uge 42 


Tilmeldingen for spillere fra Frederikshavn Ishockey Klub åbner mandag i uge 34 - der åbnes først for tilmelding  af  spillere fra andre klubber mandag i uge 36

For at se indbydelsen klik  på følgende link:

Hockeycamp uge 42_2019#2.pdf

Hockeycamp uge 42_2019 - Frölunda.pdf

Frederikshavn Ishockey Klub

Tak til årets program-sponsorer
16. april 2019, 12.19

I løbet af februar og marts har FIK været vært for U20 DM og for U13 JM mesterskaberne. Disse arrangementer er afholdt med støtte fra vores mange program-sponsorer, som trofast har hjulpet os og gjort det muligt for FIK at afholde mesterskaberne i Frederikshavn. De sponsorer som var tidligt ude, fik ligeledes lejlighed til at støtte FIK's U11 stævne som optakt til sæsonen. 
De deltagende klubber har samstemmende givet store roser for nogle flotte arrangementer. Dem vil vi gerne hermed viderebringe også til alle sponsorerne. Derfor stor stor tak til jer alle! Listen er stor og flot:

Advokat Ole Kildeby
Advokatfirmaet Hjulmand og Kaptajn
Alk Sport
Altwell v/Hanne Eskerod  Bindslev
Anne Mad
Autoopretning Vendsyssel ApS
Bager Birk
BDO Danmark
BeneFiT Fysioterapi og Træningscenter
Bentax
Bladcentralen
Brdr. Hosbond
Brdr. Skov
Burger King  Frederikshavn
Byens Bilpleje.Com
Cafax Kaffe
Cafe Hyggestunden
Centerbageren
Chrisfish
Coba Ovne
Dan Vejen Byg og Montage
Danish Decoration
Dark Blond                                        
Dansk Metal Vendsyssel
Delta System
Det store Møbelhus, Sæby
Din elektriker v/Tom Jensen
Din Nordjyske Håndværker
E.L.J. Smede og Montage
Easy Rep.
Ejendomsmægler Calundan
Elinstallatør Lars Hostrup
Elling Slagterforretning
Emilievejens Slagterforretning
EN-BYG ApS
Fakta
FIK´s Motionshockey
FIK´s Støtteforening
FN 246
Fodterapeut Føddernes Paradis
Freddys Bar
Frederikshavner Grillen
Fresani ApS
Friskopevent.dk                        
Frisør Beebob, Frederikshavn
Frisør Zigsaxen, Frederikshavn
Gardin Bussen
Glaseksperten Frederikshavn
Græsdal Blomster, Elling
H.O. Have- og Parkservice
Hartman Division - Multi Service
HJ Kontorcenter
HockeyXperten
Home Frederikshavn/Skagen
Home Sæby/Læsø
Hos Posten
Hørby Bageri ApS
Intersport, Frederikshavn
Jens Peders Køreskole
Jerrys Restaurant og Bryghus
JJ Electrical Consulting                
Jordbær Jensen
Juhl Solfilm
Karup æg
Kids Coolshop
Kiropraktisk Klinik, Sæby
Kjeld Ryes Skriveri                         
Kop og Kande
KS Maskinteknik
L.B. Skov  & Naturpleje, Arden
La Vida Cafe Restaurant
LePac Blomster
LF Food Co
Lisboa/Møllehuset
Lædermagasinet
Låsesmeden Frederikshavn
Malermester Dorte M. Larsen
Maritime Ship Supply  
ME Production
Meny Kaffe v/ Kim Gravesen
Milan Pizza
Murer og entreprenørfirmaet  Ole Johansen
Murer- og Flisefirma Thomas Reinert
Murerfirma Henrik  Carlsen
Murerfirma SUMA BYG                               
Møbelhandler Erling Christensen
NETTO
Nielsen Sikring
NILLES
Nordjysk Murer & Facade
Nordjyske Medier A/S
Nordmark Maskinfabrik
NS System
Nybolig Frederikshavn
Nykredit
P. Conradsen A/S
Part Nord Revision
PCH Support Frederikshavn
Refina Vask og Rens v/Allan Larsen
Rengørings Consortie
Restaurant Black Stone 
Restaurant Empire
Restaurant Moby Dick
RTS Træning
Samgor  - Sushi / Kinesisk
Samson Travel A/S
Scan Fish Hanstholm
Scandic The Reef Frederikshavn
Scanel International A/S
Shell Bangsbostrand v/Ole Pahl
Skousen
Skovteknik  DK /Claus Kammer Pedersen
Skærbækcentret
Soft & Teknik A/S
Spar Nord Bank
Sparekassen Vendsyssel
Studsgaard Skilte ApS
Sæby Bogtryk                         
Sæby Fiske-Industri
Söderberg & Partners
Søndergades Kaffe og The
Torp Transport v/P.M. Torp
Trafikcenter Sæby Syd
Tømrermester Jess Simonsen
Tømrermester Magnus Thomsen´s Eftf.
Uggerhøj
Vendsyssel Loft og Hulmursisolering
Vinoble
Vinspecialisten Frederikshavn
Viva Tagdækning A/S                         
VMS Group
VVS Finn Jensens eftf.
VVS Herluf Muhligs eftf.
VVS Lykke
VVS Oscar Pedersen & søn
WB & Co. Optik ApS
White Hawks Hvide Hær
Wiehl Malerservice

  

Vjaceslavs Fanduls træner også i FIK i næste sæson
12. april 2019, 12.42

Det er med stor glæde, at vi allerede nu kan offentliggøre, at Vjaceslavs Fanduls også i næste sæson vil være at finde i FIK som cheftræner for 1. division, U20 og U17. Fanduls vil endvidere være tilknyttet trænerstaben på FIK Elite Hockey Academy. 

FIK ser frem til det fortsatte samarbejde omkring at udvikle flest mulige spillere til eliteniveau. Vi er sikre på at Fanduls kan bidrage yderligere til udviklingen af FIK's nuværende og kommende talenter, gennem en fortsat målrettet indsats for at skabe et kvalificeret træningsmiljø og ved at sikre den fokus, der kræves af både spillere og trænere på FIK Elite Hockey Academy og på de ældste hold i FIK. 

Talentfuld FIK spiller til Canada
12. april 2019, 12.25

Endnu et ishockey talent er udklækket af FIK Elite Hockey Academy. Nikolaj Kajgaard har gennem hårdt arbejde på FIK's Elite Academy fået mulighed for at udfordre sig selv og udvikle sig videre på et af de mest anerkendte ishockey akademier i Canada. 

I den kommende sæson skal Nikolaj bevise sit værd og tørne ud for Newbridge Hockey Academy i delstaten Nova Scotia i Canada. Her skal Nikolaj spille i den bedste junior liga i Canada for Nikolajs aldersklasse. En unik mulighed for Nikolaj, der glæder sig til at prøve kræfter med Canadisk ishockey, som et naturligt næste skridt på vejen mod drømmen om en stor ishockeykarriere.

Afslutningtur for BASIS-Gruppen på Academyet
8. april 2019, 11.34

Fredag morgen tog 15 spillere og 3 ledere med Stena Line med kurs mod Halmstad i Sverige som afslutning på sæsonen 2018-2019 at deltage i Good Morning Hotel Cup for U15-hold.

Det primære formål med turen var som afslutning på sæsonen mest af social karakter, og ved ankomsten blev vi indlogeret på Good Morning Hotel.

Første kamp var fredag eftermiddag, hvor det blev en sejr på 5-0 over norske IHK Comet.

Lørdag bød på tre kampe med følgende resultater: Røgle BK 4-4, Lund Giants HC 6-1 og Kalmar HC 11-1.

Disse resultater betød semifinale søndag formiddag , hvor modstanderen var HA74 og resultatet her blev en sejr på 5-1.   Nu ventede finalen, hvor modstanderen igen var Røgle BK.

Resultatet blev "desværre" i denne kamp et nederlag på 1-3, til et fysisk stærk mandskab i en kamp hvor vi i kamp 6 i weekenden ikke havde SUPER-brændstof på tanken.

Det var en flok trætte spillere og ledere der efterfølgende med en fortjent og flot sølvmedalje satte kursen mod Frederikshavn med en SUPER-god oplevelse i bagagen.

Hilsen 

Debuterende Team-manager - Preben Vejrum


Sølv til U13 ved DM i Hvidovre
2. april 2019, 13.31Efter fem flotte sejre, en sejr i overtid og kun et nederlag i weekendens U13 DM-stævne i Hvidovre, var det en flok jublende drenge, trænere og ledere der fortjent fik sølvmedaljerne hængt over hovedet.

Igennem hele turneringen udviste drenge en meget flot moral, holdånd og godt disciplineret spil, hvilket blev en rigtig god afslutning på sæsonen.     

​Landsholdsspillere fra FIK og Elite Academy
1. april 2019, 20.46

Med landsholdsudtagelserne til de kommende U16-, U18-, dame-, og herre A-landsholdskampe understreges Frederikshavn Ishockey Klubs evne til at udvikle talentfulde ishockeyspillere endnu en gang.

Til U16 landsholdet, som fra 3. -6. april spiller 6-nationers turnering i Schweiz, leverer talentoverbygningen FIK Elite Hockey Academy Nikolaj Kajgaard og Anton Stenbakken. Nikolaj debuterede tidligere på året på U16 landsholdet, mens den aktuelle udtagelse er debut for Anton Stenbakken. Med på holdet er også den tidligere FIK Elite Hockey Academy spiller Nikolaj Kristensen, som nu stiller op for Herning.

U18 landsholdet samles i weekenden til træningskamp mod Norge, hvorefter den endelige VM trup udtages inden det senere går løs ved IA VM i Grenoble. Med i bruttotruppen er den tidligere FIK-spiller Christian Kongsbak Dreier, nu IF Troja Ljungby.

Damelandsholdet spiller fra den 7. april IA VM i Budapest her er Sofia Baggesen med bruttotruppen. Sofia stiller nu op for Hvidovre efter hun flyttede fra Frederikshavn til Købehavn for at studere. Den endelige udtagelse af VM holdet sker den 3. april.

I A-landsholdets bruttotrup frem imod det kommende VM findes de tidligere FIK’ere Nikolaj Meyer (Södertalje), Nick Olesen (IK Pantern) og Mathias From (AIK Stockholm). Landsholdet starter den 1. april forberedelserne hen imod VM i Slovakiet senere på foråret.

 FIK ønsker spillerne og deres respektive landshold held og lykke.

Guld til FIK-drengene ved U15 DM i Esbjerg
27. marts 2019, 10.04

Frederikshavn Ishockey Klubs U15-drenge vandt i weekenden det danske mesterskab.  

Efter at have tabt første kamp fredag til Gentofte 0-2, hvor holdets captajn Oscar Mølgaard samtidig blev skadet, og sad udenfor de efterfølgende tre kampe. De resterende drenge rykkede herefter sammen som hold, og så sig efterfølgende ikke tilbage.

Det blev til følgende resultater: 

Frederikshavn mod Herlev 6-4, Esbjerg 4-1, Aalborg 2-1 og Rødovre 2-1

Alle drengene og trænerteamet ydede en KÆMPE-indsats gennem hele turneringen inden det lykkedes at hjemføre det danske mesterskab.

Topscorere for holdet blev Albert Schioldan og Sebastian Holm-Pedersen med henholdsvis 4 mål og 3 mål og 1 assist. 

Ved hjemkomsten sent søndag aften blev drengene behørigt modtaget og fejret af op mod 150 familiemedlemmer, bestyrelsesmedlemmer, gamle FIK'ere, nuværende Eliteseriespillere i White Hawks og Borgmester Birgit Hansen var også tilstede med borgmesterkæde og gave fra kommunen til drengene.     


Sølv til FIK's U13-spillere ved JM på hjemmebane
19. marts 2019, 09.55

Af Kanal Frederikshavn

Frederikshavn Ishockey Klubs U13-drenge sluttede på andenpladsen og fik dermed sølvmedaljer ved weekendens jyske mesterskab i Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn.

Drengene spillede fem kampe og fik 11 point efter tre sejre i ordinær tid, en overtidssejr og kun et nederlag.

Guldet blev vundet af Aalborg, mens bronzemedaljerne blev hængt om halsen på spillerne fra Vojens. FIK led sit eneste nederlag til netop Vojens. Til gengæld besejrede FIK i sin sidste kamp Aalborgs jyske mestre.

Resultatet betyder, at FIK sammen med Aalborg, Vojens og Herning, der blev nr. fire, har kvalificeret sig til U13-DM, som afvikles i Hvidovre i weekenden 29.-31. marts.

FIK's U15-drenge vandt det jyske mesterskab
12. marts 2019, 10.50

12.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn


Frederikshavn Ishockey Klubs U15-drenge vandt i aftes det jyske mesterskab. Det skete med en samlet sejr over lokalrivalerne fra Aalborg.

Efter at havde vundet med 5-4 i en lidt rodet forestilling og uskøn kamp i Aalborg lød FIK's sejrscifre i aftes på 7-3 efter en sikker føring undervejs på 5-0.

Anton Stenbakken scorede tre mål i Nordjyske Bank Arena, mens Oscar Mølgaard var på pletten to gange. Sebastian Holm Pedersen og Christopher Mulberg lavede hver et mål.

Drengene blev efter sejren hyldet med guldmedaljer og pokal sammen med de rigtig mange tilskuere på lægterne i Nordjyske Bank Arena.
Det var den 22. kamp i indeværende sæson uden nederlag, så mesterskabet må siges at være fuld fortjent.

Drengene kan nu sammen med deres trænere og ledere begynde at se frem til og forberede sig til DM i den spritnye Granly Hockey Arena i Esbjerg i dagene 22.-24. marts.

Den glade og stolte captain Oscar Mølgaard sammen med FIK's næstformand Søren Sørensen.

Forældre rollen til en ishockey spiller.
23. februar 2019, 15.27


Klik på linket her under! -  for at læse hvordan svenske klubber støtter det at være forældre til en ishockeyspiller. 

http://www.hockeysverige.se/2019/02/21/farjestad-utbildar-foraldrar-vill-ha-foraldrar-som-stottar/

Igen landsholdsspillere med rødder i FIK
22. januar 2019, 21.39

Herrernes U18-landshold spiller den 6.-10. februar 4-nationers turnering i Gjøvik i Norge. Turneringen bliver sidste styrkeprøve inden forårets Division IA-VM. Med på holdet er den tidligere FIK'er Christian Dreier, som nu spiller i svenske IF Troja Ljungby. 

Kvindelandsholdet spiller ligeledes 4-nationers  opvarmningsturnering til deres forestående Division IA-VM. Turneringen  afvikles i Telfs i Østrig og her er Sofia Baggesen udtaget. Sofia spiller til daglig i Hvidove IK, som hun skiftede til fra FIK da hun flyttede tiil København for at studere.


Både Sofia og Christian har de seneste sæsoner været landsholdsaktuelle  og de får således nu igen  chancen for at vise deres kvaliteter på internationalt niveau.

Tillykke og held og lykke til Sofia og Christian!

Prøv at spille Ishockey
21. januar 2019, 11.51

Er  du dreng eller pige og er mellem 5 -9 år kan du komme og prøvet at spille ishockey.

Lørdag d. 09.02-2019 kl. 09:15 - 10:30

Lørdag d. 16.02-2019 kl. 11:00 - 12:00

Lørdag d. 23.02-2019 kl. 09:15 -10:30

Lørdag d. 02.03-2019 kl. 09:15 -10:30

Lørdag d.  09.03-2019 kl. 09:15-10:30

Lørdag d. 16.03-2019 kl. 09:15-10:30

Lørdag d. 23.03-2019 kl. 09:15-10:30

Lørdag d. 30.03-2019 kl. 09:15-10:30

Vi har udstyr som vi låner ud, mød gerne  ind en halv time før træningen for udlevering af udstyr.

For mere INFO: ring  til Henrik  på 28927838 eller henrik@fik.dk

Klik på linket for at se film: 

https://youtu.be/RPgiRxnDhO0


Henrik Christiansen

Tidligere FIK'er på U18 damelandsholdet
9. januar 2019, 11.36

Kvindernes U18-landshold dyster i denne uge i Nockhalle i Radenthein i Østrig, hvor fem spændende landskampe afvikles i Division IA-VM turneringen.

Med på holdet er den tidligere FIK'er Katrine Westmark, som nu stiller op for Hvidovre. Katrine har de seneste år været aktuel omkring ungdomslandsholdene og har altså nu igen chancen for at vise sine kvaliteter på internationalt niveau.

Vm turneringen kan følges her: https://www.iihf.com/en/events...

Tillykke og held og lykke til Katrine!

FIK-spillere udtaget til landshold
7. december 2018, 12.49

Frederikshavn Ishockey Klub er i den kommende uge flot repræsenteret med 5 spillere, når de danske ishockey ungdomslandshold deltager i turneringer rundt om i Europa.

Nikolaj Kajgaard fra FIK's Elite Hockey Academy debuterer på U 16 landsholdet, som fra 12.-16. december spiller 4-nationers turnering i Frankrig. Modstanderne er Letland, Norge og Frankrig.  Udtaget til U16 landsholdet er også den tidligere FIK'er Nikolaj Kristensen, som nu spiller i Herning.Den tidligere FIK-spiller Christian Kongsbak Dreier, nu IF Troja Ljungby J18 Elit, deltager med U18 landsholdet i en 4-nationers turnering i Slovakiet fra den 13.-15. december. Modstanderne er Slovakiet, Ungarn og Ukraine. På holdet huserer FIK-legenden Mike Grey som assistenttræner.

Hos U18 kvindeholdet er Katrine Westmark, tidligere FIK - nu Hvidovre, med. Holdet spiller i Ørestanden tre testkampe mod Norge fra den 13.-15. december

Endelig er en af de internationale spillere på FIK's Elite Hockey Academy, hviderusisske Mark Izovski,  landsholdsudtaget. Mark er udtaget til det hviderussiske U18 landshold som drager til Letland, hvor de ligeledes i dagene 12.-16. december skal deltage i en 4 nationers turnering.

Alle 5 spillere dyrker eller har dyrket deres talent hos FIK Elite Hockey Academy. Talentprogrammet er et samarbejde mellem FIK og Vendsyssel Sportscollege, hvor både uddannelse og elitesport er i fokus.

FIK ønsker spillerne og deres respektive landshold held og lykke.

Academy tur til Frölunda
29. november 2018, 12.55

Frederikshavn Elite Academy har haft 6 ude spillere og 2 målmænd til træning på Frölundas Academy

Her blev det til 2 træninger på is og 2 fys. træninger,  -  sammen med spillere Frölundas Academy. 

Der blev også tid til at overvære en SHL kamp mellem Frölunda og Färjestad.

Køb af billeder.
24. oktober 2018, 10.06Priser :

 Holdbillede (21x30 cm)   :                              125 kr. pr. stk.

Enkeltbilleder : (10 x15 cm) :                          25 kr. pr. stk.

Enkeltbilleder : (13 x 18 cm) :                         49 kr. pr. stk.

Enkeltbilleder : (18 x 24 cm) :                         99 kr. pr. stk.

 

Derudover Kan der bestilles nogle pakker til specialpris, hvis man ønsker flere billeder. – Der kan også bestilles større billeder hvis dette ønskes .

FIK U7

https://vejbyfoto.dk/CRG/2018-10-23-fik-u7/

Login: Brugernavn: U7

Password: FIKU7

 FIK U9

https://vejbyfoto.dk/CRG/2018-10-24-fik-u9/

Login: Brugernavn: U9

Password FIKU9

FIK U11

https://vejbyfoto.dk/CRG/2018-10-23-fik-u11/

Login: Burgernavn: U11

Password FIKU11

U13

https://vejbyfoto.dk/CRG/2018-08-10-drenge-u13/

Login : Brugernavn: U13

Password: FIKU13

 U15-17

https://vejbyfoto.dk/CRG/2018-08-10-drenge-u15-17/

Login: Brugernavn: U15-17

Password: FIKU15-17

 Damer

https://vejbyfoto.dk/CRG/2018-08-10-fik-damer/

Login: Brugernavn: Damer

Password: FIKDamer

 U20 - 1 DIV

https://vejbyfoto.dk/CRG/fik-u20-1-diw/

Login:: Brugernavn: U201DIV

Password FIKU201DIV


Billeder fra Frölunda Campen
19. oktober 2018, 12.56

Tidligere New York Islanders og kommende Frölunda Indians spiller Rhett Rashini,  træner sammen med spillere på Campen 

Her er der instruktioner fra træner Daniel.

Mødenotater fra sportsudvalg og bestyrelse
20. februar 2018, 16.12

På fik.dk kan man nu følge med i de emner, der er på dagsordenen i sportsudvalget og i bestyrelsen. I menuen "Om FIK" kan du klikke på "Møder bestyrelse og sportsudvalg" og så får du en side, hvor du kan se datoen for de kommende møder samt links til notater fra de seneste møder. Du kan også se, hvordan du selv kan bidrage med gode idéer eller forslag.

 

Skøjteslibning
8. november 2017, 18.20

Så er klubbens nye skøjteslibningsrum klar.

Det er placeret i det nord-østlige hjørne af Isstadion, i rummet hvor holdene har deres kædetrøjer.

Det er Dan Jensen der sliber skøjter.

Priser:

1 slibning i åbningstiden - 25,-

5 x slibekort - 100,-

1 slibning udenfor åbningstiden - 50,-

Åbningstider:

Mandag kl. 18.30-20.00

Tirsdag kl. 15.00-16.00

Torsdag kl. 16.00-17.30

Lørdag kl. 13.00-14.00