Nyheder

Få en unik oplevelse til Rammstein koncert med FIK
27. maj 2023, 20.58

I den kommende weekend, lørdag den 3. juni, spiller Rammstein en totalt udsolgt koncert på Dyrskuepladsen i Odense. Men den lokale forening, der skulle stå for de cirka 100 bar-vagter, har desværre meldt afbud. Derfor er opgaven nu til stor glæde landet hos Frederikshavn Ishockey Klub.


Opgaven er en unik mulighed for FIK at tjene en skilling til klubkassen. Og samtidigt kan vi tilbyde alle vores frivillige og dem, der gerne vil støtte op om ishockeyen i Frederikshavn ved at hjælpe til, en spændende oplevelse ved koncerten.


Rammstein er kendt for deres gennemførte live shows. De anvender et sceneri i form af fyrværkeri, ild og meget andet. Så vi håber selvfølgelig, at vi kan finde hjælpere nok til at løfte opgaven - det kunne være så fedt at sende en flok hjælpere afsted til en kæmpe oplevelse.


Der bliver stillet gratis bus til rådighed, så der er virkelig mulighed for at få en sjov dag sammen. Bussen kører fra Frederikshavn lørdag kl. 9.00 og kører hjem igen, når koncerten er afviklet. Alle hjælpere skal arbejde i barerne, og der er gratis mad og drikke samt en t-shirt til alle, der tager med. Eneste krav for at kunne tage med er, at man er fyldt 18 år. 


TILMELDING

Er det noget for dig, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til koncert@fik.dk senest torsdag den 1. juni kl. 12.00 med navn, alder og telefonnummer. Tilmeldingen er bindende og først til mølle - alle får svar på mail. 

Medlemmer af FIK optjener desuden 2 krydser til den kommende sæson ved at tage med som hjælper.

Gæster på isen til vores sommercamp
1. maj 2023, 17.36

Som noget særligt på vores camp, får vi besøg af Joachim Blichfeld, der i år vandt det svenske mesterskab med  Växjö Lakers HC, og Nicolai Meyer, der i år vandt det østrigske mesterskab med EC Salzburg. Begge går med på isen til udvalgte træningspas.


Årets camp i uge 30 er for spillere født i 2007-2016. Deltagerne inddeles i 4 hold, med kvalificerede trænere fra både DK og udlandet.

Vores 3 cheftrænere, Daniel Cerny, Frederik Persson og Toimas Peric, står sammen med vores assistenttrænere og hjælpere klar til at sikre, at alle deltagere får både teknik og fart i skøjterne. Derudover kommer vores faste målmandstræner Kjell Snibb, samt skudtræner Henrik Børner og vores fystræner Tommy Samuelsen. 


Cafeteriet har åbent hele ugen, og som altid holder vi vores traditionsrige ”grisefest” torsdag aften, hvor alle deltagere og deres familier hygger sammen, og kan vinde fede præmier.


SKYND DIG AT TILMELDE DIG NU, hvis du skal være med i år. Du finder tilmeldingen på vores hjemmeside www.fik.dk under Camps.


Vi glæder os til at se dig på isen :-)

Nyt fra White Hawks
12. april 2023, 13.52

Læs med her: https://whitehawks.dk/nyheder/...
Ny FIK bestyrelse
15. marts 2023, 15.02

Kære alle,

 

Efter en vellykket generalforsamling har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig som følger:

 

Formand: Søren Klyvø

Næstformand Rikke Wilde

Kasserer: Julie Desirée Nielsen

Sponsorudvalg: Jacob Nielsen

Aktivitetsudvalg: Kasper Østergaard

Rekruttering: Oliver Joensen

Bestyrelsens repræsentant i sportsudvalget: Jesper Jensen 

 

Suppleanter: Christian Nordentoft og Anders Thomsen

 

Louise Feldtmose fra den gamle bestyrelse var ikke på valg, men ønskede at udtræde af bestyrelsen, hvilket har givet en plads til en suppleant.

 

Den nye bestyrelse og de nyvalgte suppleanter er enedes om at indsupplere en profil, med stærke kompetencer på regnskab og bogholderi, til at varetage kassererposten. Det har vi fundet og derfor særligt velkommen til  Julie Desirée Nielsen, som ny kasserer i FIK.

 

www.fik.dk bliver hurtigst muligt opdateret med den nye bestyrelse vores kontaktdetaljer og så er alle input til os velkomne; Ring eller skriv!

 

Vi glæder os til det kommende år!

 

De bedste hilsener fra bestyrelsen

ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 28. FEBRUAR
10. februar 2023, 11.46

FIK indbyder hermed alle medlemmer til ordinær generalforsamling. Den afholdes tirsdag den 28. februar kl. 19.00 i mødelokalet i hal 2. Dagsorden efter vedtægterne. 

 

Vi håber på et stort fremmøde og glæder os til at se jer. 

 

// Bestyrelsen i FIK

Hea’s Gulvservice forlænger hovedsponsorat med Frederikshavn Ishockey Klub for sæsonen 2022/23.
22. december 2022, 14.15

I sæsonen 2022/23 fortsætter gulvlægger og gulvservice virksomheden Hea’s Gulvservice som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub, FIK. Dette er medvirkende til at skabe et solidt fundamentet for foreningen og fortsætte den positive udvikling til glæde for børn, unge og amatører, som spiller ishockey i Frederikshavn.


”Vi er både beæret og stolte over, at Hea’s Gulvserive forlænger aftalen med FIK. Dette er vigtigt for at vi kan fastholde og udvikle klubben sådan, at vi kan videreføre den gode kultur omkring ishockeyen i kommunen. Det er vigtigt for vores medlemmer, frivillige samt øvrige interessenter, at det lokale erhvervsliv bakker op, og medvirker til at serviceniveauet og oplevelsen af at spille ishockey i FIK forbliver den samme. Derfor er vi glade for at Hea’s Gulvservice viser vilje og engagement ved at fortsætte som hovedsponsor i en vanskelig tid”, udtaler sponsoransvarlig i FIK, Jesper Arensbach.


Hea’s Gulvservice er hjemmehørende i Sæby, men udfører opgaver i hele Danmark. Virksomhedens primære formål er arbejdsopgaver indenfor gulvbehandling, herunder gulvbelægning, lakering, slibning samt arbejde Epoxey og Polytan gulve, samt andre relaterende opgaver. Det glæder ligeledes direktør og indehaver Morten Nielsen, at Hea’s Gulvservice fortsætter som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub. ”Det er vigtigt at unge mennesker har forhold og muligheder for at dyrke deres passion og idræt, hvilket FIK igennem mange år har været garant for. Der er et sundt miljø omkring ishockeyklubben, ligesom foreningen har en række spændende projekter i gang, hvilket Hea’s Gulvservice gerne vil medvirke til”, siger Morten Nielsen.


Ud over Hea’s Gulvservice er Uggerhøj, Trigon, Chrisfish, Nordjyske Bank, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og ReXhockey ligeledes hovedsponsor for FIK.


For yderligere information omkring Frederikshavn Ishockey Klub: www.FIK.dk

Nyhedsbrev december 2022
20. december 2022, 10.41

Kære Alle.


Julen nærmer sig, og sæsonen 2022/23 er godt i gang. Administrationen og Bestyrelsen ønsker at sige tak for den store indsats og det hårde arbejde, som alle har udvist igennem 2022. Samtidig med at året snart går på hæld, er det tid til at gøre status. Året blev indledt og sæsonen 2021/22 blev afsluttet, dette med flotte resultater, som alle i FIK kan være stolte af. U15 kunne fejre et flot jysk mesterskab, som blev fulgt op med en sølvmedalje til DM. Ydermere har FIK været repræsenteret på diverse ungdomslandshold samt ved tidligere frederikshavnere ved OL og VM. Efter en velfortjent pause fra ishockeyen tog vi i maj måned fat på sommertræningen, som blev godt afviklet. I uge 30 blev der afholdt en vellykket Bauer Hockey Camp, og søndag d. 7. august blev sæsonen 2022/23 startet med den årlige standerhejsning. Fra ultimo august og til starten af september var Frederikshavn vært ved Kvinde VM. Det største internationale ishockey-arrangement som nogensinde har været i Frederikshavn. Frederikshavn Kommune benyttede mottoet: ”Værtskab i verdensklasse”, dette levede vi i FIK i særdeleshed op til – efterfølgende har vi modtaget store roser fra internationale og nationale aktører – derfor fortjener alle, som deltog i det vellykkede event stor ros. Efterfølgende kunne FIK og alle ishockeyspillere returnere til en mere normal hverdag i Iscenter Nord, og sæsonen fik for alvor fart. Det var endvidere med stolthed at kunne se så mange spillere og forældre, som deltog i foreningernes dag og repræsenterede vores forening på flotteste vis. Ligeledes noteres det, at kvinde ishockeyen i Frederikshavn er voksende – der er kommet flere medlemmer til, og der præsteres på et flot niveau, det er vi stolte af.


I FIK bygger vi på værdierne: Fællesskab, vilje og udvikling – dette er vores fundament og grundlag, det er enormt essentielt, at vi agerer, lever, konkurrerer og spiller ishockey ud fra disse værdier. Ishockeysport er en holdsport, og jeg kan ikke understrege nok, at det er altafgørende, at vi har medspillere og modspillere, som vi fremadrettet kan spille sammen med og imod. Derfor har vi også en fælles forpligtelse til at rekruttere og fastholde vores kammerater i sporten således, at vi fortsat har med- og modspillere. I de forgangene måneder er der blevet arbejdet hårdt og intenst med at rekruttere flere medlemmer især til de yngste hold, dette har allerede betydet, at der er kommet flere medlemmer til FIK. Det er naturligvis rigtig positivt for os alle. Det er tilfredsstillende, når vi får tilgang af medlemmer, men samtidig er det ligeledes essentielt, at vi i fællesskab formår at fastholde glade og tilfredse medlemmer med udgangspunkt i vores værdier samt empati og ordentlighed overfor hinanden.


I forlængelse af dette er det centralt og væsentligt, at vi fælles bakker op om frivilligheden. Som et nyt tiltag i sæsonen 2022/23 er alle medlemmer indledningsvis oprettet med krydsordningen, det er imidlertid konstateret, at ikke alle har haft krydsvagter endnu. Derfor en opfordring til at bidrage til fællesskabet på denne måde, da det er et altafgørende aspekt for at fastholde FIK’s nuværende set-up, serviceniveau og drift. Samtidig er det ligeledes fundamentalt, at der bakkes op om opgaverne omkring de forskellige hold. Det er i Iscenter Nord konstateret, at ikke alle behandler vores fælles faciliteter korrekt. Vi er blevet informeret om, at såfremt det konstateres at ting ødelægges forsætligt, da vil de relevante foreninger og hold blive stillet til ansvar herfor. For at vi i FIK kan fastholde vores nuværende forhold, faciliteter og ultimativt træningstider skal vi respektere dette – fællesskabet skal værne om, at vi behandler vores faciliter, træningsområder og genstande ordentligt og med respekt, dette er en absolut nødvendighed.


Som det tidligere er offentliggjort via www.FIK.dk samt i diverse medier, er vi i FIK privilegeret over, at vores hovedsponsorer kontinuerlig bakker op om vores klub. Senest har SAL Tryk forlænget deres engagement, og indgår sammen med Uggerhøj, Nordjyske Bank, Trigon, Nilles, Hea’s Gulvservice, ReXhockey, Chrisfish, Bauer og Frederikshavn Havn som hovedsponsor for FIK. Det er endvidere glædeligt, at der opleves en tilgang i vores programsponsorater. Såfremt der måtte være medlemmer, som har kontakt eller relation til potentielle sponsorer eller ønsker at bidrage med tanker, input eller andet, så er Bestyrelsen altid lydhør overfor dette. Sammen er vi stærkest, derfor er al hjælp og inspiration kærkommen – ingen opgave er for stor, så længe vi er fælles om den, og hvor der er vilje, er der vej.


Afslutningsvis vil Administrationen og Bestyrelsen ønske alle medlemmer og frivillige: En rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.


På vegne af Bestyrelsen.

Mads Aagaard Formand FIK.

Nyhedsbrev juli 2022
22. juli 2022, 20.16

Kære Alle

Sommerferien er over os, og snart er det tid til at skulle på is igen. Administrationen og Bestyrelsen ønsker at sige tusinde tak for den store indsats og det store engagement, som alle har udvist under dette års sommertræning. Der har været en god og stabil opbakning, hvilket viser et godt signal frem mod sæsonen 2022/23. Søndag d. 24. juli indledes FIK Bauer Hockey Camp, hvor vi glæder os til at byde velkommen til en uge med masser af træning samt sociale aktiviteter. Torsdag d. 28. juli afholdes campens “grisefest”, hvor vi håber på tilslutning, især blandt egne FIK-medlemmer. Som nævnt i seneste nyhedsbrev afholdes der søndag d. 7. august standerhejsning, og traditionen foreskriver, at grillen tændes, og der vil blive grillet pølser, ligesom formanden vil byde velkommen til sæsonen, og trænere og ledere vil blive præsenteret. Efterfølgende vil der i lighed med tidligere år være friskøjtning for klubbens medlemmer. Bestyrelsen håber, at medlemmerne vil udvise opbakning således, at vi får skudt sæsonen 2022/23 godt i gang.


I slutningen af august og starten af september er Frederikshavn, som bekendt vært for Kvinde VM. Dette arrangement giver en unik mulighed for at se og opleve Kvinde Ishockey på højeste internationale niveau. Som tidligere annonceret er der mulighed for at tilmelde sig, som frivillig via dette link: https://www.herning.dk/om-komm... Vores aktivitet vil blive påvirket af dette event. Holdsport bliver løbende opdateret således, at du til enhver kan blive ajourført her.


Som en reminder samt yderligere opfølgning på tidligere nyhedsbrev, så vil alle medlemmer fremadrettet betale kontingent månedligt. Alle medlemmer oprettes med Klub-FIK kontingent, som også benævnes Krydsordningen, såfremt det ikke ønskes, skal der sendes en mail til trine@fik.dk vedr. ønsket om ingen Klub-FIK kontingent (Krydsordning). Denne ordning kommer ligeledes i Holdsport, og det forventes at Krydsordningen er implementeret på Holdsport senest 1. august. I forbindelse med forældremøderne vil praktikken blive gennemgået og demonstreret, hvorfor vi håber, at der vil være stor tilslutning til disse. Klub-FIK kontingent har stor værdi for FIK – både for at vi kan afvikle arrangementer, men også for indtjening til klubben – derfor er Krydsordningen afgørende for, at kontingentniveauet kan fastholdes samtidig med at serviceniveauet kan opretholdes og forhåbentlig forbedres til gavn for alle medlemmer. Vi vil gerne opfordre til, at forældre og spillere byder ind på vagterne, når de bliver offentliggjort og er tilgængelige.


Klub-FIK kontingent (Krydsordningen) er yderligere beskrevet via dette link: https://www.holdsport.dk/media...


I FIK er vi stolte af at kunne offentliggøre, at vi har indgået samarbejdsaftale med Rexhockey. I den forbindelse har vi via samarbejdet fået mulighed for, at alle FIK-medlemmer får 5% i rabat såvel i Rexhockey

Butik som på Rexhockey.com. Denne rabat gælder på alle varer, inklusiv allerede nedsatte varer. Rabatkoden er ”FIK5”, og kan anvendes fra i dag. Koden skal indtaste, når man går til kassen og i feltet ”Indløs kupon eller gavekort”. Rexhockey kommer kontinuerligt på besøg, og første gang er allerede på søndag d. 24. juli i forbindelse med FIK Bauer Hockey Camp vil Rexhockey være i Iscenter Nord.


Afslutningsvis vil Administrationen og Bestyrelsen ønske alle medlemmer og frivillige en rigtig god sommer – vi glæder os til, at vi alle snart ses i hallen igen.


På vegne af bestyrelsen 

Mads Aagaard 

Formand FIK

Frederikshavn Ishockey Klub og Nordjyske Bank forlænger samarbejdet med yderligere 2 år
12. marts 2022, 00.05

Når man siger ishockey i Frederikshavn, må man også sige Nordjyske Bank. Både på ungdoms- og amatørplan samt på elite-niveau har banken været samarbejdspartner og hovedsponsor i mange år. Nu har FIK, der er den frivillige forening bag ungdoms- og amatørishockey i Frederikshavn, og Nordjyske Bank papir på hinanden i de 2 næste sæsoner.

FIK’s formand Søren Sørensen er glad for at Nordjyske Bank forlænger aftalen om hovedsponsorat: ”Det er helt afgørende for de visioner og mål som Frederikshavn Ishockey Klub har, at erhvervslivet støtter op omkring os, hvilket Nordjyske Bank har gjort i en længere årrække. Derfor er vi meget beæret og stolte over, at Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor. Dette er medvirkende til, at vi kan fortsætte med vores bestræbelser på at gøre ishockeyen i Frederikshavn endnu mere attraktiv, sjov og spændende for børn, unge og voksne. Det er en enorm tilkendegivelse overfor FIK, at Nordjyske Bank bakker op om vores og byens fremtid. Samtidig giver det FIK mulighed for fortsat at have ekstra fokus på FIK Elite Hockey Academy”.

Nordjyske Bank står stærkt i Frederikshavn og yder støtte til rigtigt mange aktiviteter i lokalområdet. Torben Schioldan, der er afdelingsdirektør i Nordjyske Bank Frederikshavn, fortæller:

”Vi har en stor interesse i at det lokale foreningsliv trives og har det godt. Både vores kunder og vores ansatte har jo deres daglige gang i klubberne og foreningerne, og de gør, at vores område er attraktivt at bo i. I Frederikshavn er vi heldige, at vi har ishockey, som ikke mange andre byer kan tilbyde, og FIK’s store arbejde med ungdommen og sporten generelt vil vi gerne støtte op om. At vi samtidig er hovedsponsor for Frederikshavn White Hawks giver bare en god synergi, synes vi.”

Ud over Nordjyske Bank er Uggerhøj, Chrisfish, Trigon, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og HockeyXperten ligeledes hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub.

For yderligere information omkring Frederikshavn Ishockey Klub: www.FIK.dk

Trigon forlænger hovedsponsorat med Frederikshavn Ishockey Klub frem til 2025.
12. november 2021, 09.46

Trigon forlænger hovedsponsorat i Frederikshavn Ishockey Klub frem til 2025.pdf