Klubnyheder

Nyhedsbrev Juli 2021

03.07.2021 / 03.07.2021

Kære alle sammen.

Sommeren er over os og snart er det omsider tid til at komme på is. Sæson 2020/2021 er heldigvis slut og vi kan nu begynde at kigge fremad, og håbe på mere normale tilstande. Vi glæder os ihvertfald utroligt meget til at se jer alle i hallen, så vi kan komme i gang med verdens fedeste sport.

 

Der er sket meget og vi vil hermed give jer en lille update:

 

 • Kryds-ordning for sæson 2020/21. Grundet sidste sæsons manglende aktiviteter kunne FIK naturligvis ikke tilbyde de 6 vagter som kræves for at bibeholde Klub FIK-medlemskabet. Derfor starter vi på ny med denne ordning, og de første vagter er allerede udbudt. Husk at melde jer til når der er brug for jeres hjælp. Det gøres via vores Facebook side ”FIK – Vagter Og Frivilligt Arbejde I FIK” link til siden er: https://www.facebook.com/group....

 

 

 • Is-træning i uge 26-27. Som tak for jeres loyale støtte under nedlukningen i sidste sæson, blev det besluttet at vi vil gøre alt hvad der er muligt for at få is under klingerne igen. Derfor købte FIK den ledige is der var til rådighed i Aalborg, hvilket resulterede i at alle hold fik nogle is-pas. Derudover har vi investeret i at få is på i hal 2 til uge 26 og 27 så vi kan få banket rusten af skøjterne. I forbindelse med uge 26-27 vil der være flere aktiviteter i hallen - ud over de træninger der allerede er at finde på holdsport:
 • Der afholdes GRATIS friskøjtning (med mulighed for at leje skøjter til kun 30kr i kontanter):
  • Lørdage kl. 16.00-18.30
  • Søndage kl. 11.30-14-00
  • Onsdag d.7/7 kl. 14.45-17.15
 • Der afholdes Løvehockey for nye der gerne vil prøve at spille ishockey:
  • Lørdage kl. 14.45-16.00
  • Søndage kl. 10.15-11.15

 

 • Bauer Hockey Camp. Campen i uge 30 er udsolgt med ca. 150 deltagere fra Danmark, Norge og Sverige og med flere på venteliste, hvilket ikke er uden grund. Vi glæder os til en spændende uge med masser af ishockey, sjov og hyggeligt samvær.

 

 • Generalforsamling.  Vi fik afholdt online generalforsamling i marts måned, hvilket var lidt utraditionelt. Der skal lyde en stor tak til de afgåede medlemmer af bestyrelsen for deres store indsats i FIK. Den nye bestyrelse er efter lidt omrokeringer på plads og klar til at tage arbejdshandskerne på med Søren Sørensen som ny formand i stedet for Søren Klyvø, som har fået nyt job.

 

 • Kontingent. Som noget nyt forsøger vi at digitalisere vores kontingent-indkrævning. Dette vil fremover foregå via Holdsport, hvilket gerne skulle forenkle arbejdsgangen. Hold jer orienteret når vi er klar til at gå i luften med dette.

 

 • Sæsonstart. Vi skal ud af starthullerne til den kommende sæson, så vi starter allerede op i uge 32. I forbindelse med standerhejsning håber vi at kunne afvikle et lille event! Nærmere info kommer hurtigst muligt.

 

 • Stævner i FIK. Vi kan med stor glæde afsløre at U20 DM igen vil blive afholdt i Frederikshavn, efter vi fik store roser fra DIU omkring afholdelse af dette. Derudover vil FIK være vært for to 4-nationers turneringer for henholdsvis U16 og U18 landsholdene.

 

 • Sportschefen. Som man måske har læst eller set i de lokale medier, så har vores sportschef Henrik Christiansen takket ja til at være assistentræner hos Frederikshavn White Hawks. Det betyder dog ikke, at han slipper opgaverne i FIK helt og holdent, men Henrik vil stadig være et aktiv i klubben. Stort tillykke til HC med de nye udfordringer der ligger forude.

 

Vi ser frem til at byde trænere, holdledere, forældre, nuværende og gamle spillere ja alle jer der er med til at gøre Frederikshavn Ishockey Klub til en fantastisk klub tilbage. Vi håber, vi kan tage gruelig revanche for sidste sæson og få os en ekstraordinær sæson 2021/22.