Klubnyheder

Frederikshavn Ishockey Klub og Nordjyske Bank forlænger samarbejdet med yderligere 2 år

12.03.2022

Når man siger ishockey i Frederikshavn, må man også sige Nordjyske Bank. Både på ungdoms- og amatørplan samt på elite-niveau har banken været samarbejdspartner og hovedsponsor i mange år. Nu har FIK, der er den frivillige forening bag ungdoms- og amatørishockey i Frederikshavn, og Nordjyske Bank papir på hinanden i de 2 næste sæsoner.

FIK’s formand Søren Sørensen er glad for at Nordjyske Bank forlænger aftalen om hovedsponsorat: ”Det er helt afgørende for de visioner og mål som Frederikshavn Ishockey Klub har, at erhvervslivet støtter op omkring os, hvilket Nordjyske Bank har gjort i en længere årrække. Derfor er vi meget beæret og stolte over, at Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor. Dette er medvirkende til, at vi kan fortsætte med vores bestræbelser på at gøre ishockeyen i Frederikshavn endnu mere attraktiv, sjov og spændende for børn, unge og voksne. Det er en enorm tilkendegivelse overfor FIK, at Nordjyske Bank bakker op om vores og byens fremtid. Samtidig giver det FIK mulighed for fortsat at have ekstra fokus på FIK Elite Hockey Academy”.

Nordjyske Bank står stærkt i Frederikshavn og yder støtte til rigtigt mange aktiviteter i lokalområdet. Torben Schioldan, der er afdelingsdirektør i Nordjyske Bank Frederikshavn, fortæller:

”Vi har en stor interesse i at det lokale foreningsliv trives og har det godt. Både vores kunder og vores ansatte har jo deres daglige gang i klubberne og foreningerne, og de gør, at vores område er attraktivt at bo i. I Frederikshavn er vi heldige, at vi har ishockey, som ikke mange andre byer kan tilbyde, og FIK’s store arbejde med ungdommen og sporten generelt vil vi gerne støtte op om. At vi samtidig er hovedsponsor for Frederikshavn White Hawks giver bare en god synergi, synes vi.”

Ud over Nordjyske Bank er Uggerhøj, Chrisfish, Trigon, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og HockeyXperten ligeledes hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub.

For yderligere information omkring Frederikshavn Ishockey Klub: www.FIK.dk