Klubnyheder

Få en unik oplevelse til Rammstein koncert med FIK

27.05.2023 / 30.05.2023

I den kommende weekend, lørdag den 3. juni, spiller Rammstein en totalt udsolgt koncert på Dyrskuepladsen i Odense. Men den lokale forening, der skulle stå for de cirka 100 bar-vagter, har desværre meldt afbud. Derfor er opgaven nu til stor glæde landet hos Frederikshavn Ishockey Klub.


Opgaven er en unik mulighed for FIK at tjene en skilling til klubkassen. Og samtidigt kan vi tilbyde alle vores frivillige og dem, der gerne vil støtte op om ishockeyen i Frederikshavn ved at hjælpe til, en spændende oplevelse ved koncerten.


Rammstein er kendt for deres gennemførte live shows. De anvender et sceneri i form af fyrværkeri, ild og meget andet. Så vi håber selvfølgelig, at vi kan finde hjælpere nok til at løfte opgaven - det kunne være så fedt at sende en flok hjælpere afsted til en kæmpe oplevelse.


Der bliver stillet gratis bus til rådighed, så der er virkelig mulighed for at få en sjov dag sammen. Bussen kører fra Frederikshavn lørdag kl. 9.00 og kører hjem igen, når koncerten er afviklet. Alle hjælpere skal arbejde i barerne, og der er gratis mad og drikke samt en t-shirt til alle, der tager med. Eneste krav for at kunne tage med er, at man er fyldt 18 år. 


TILMELDING

Er det noget for dig, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til koncert@fik.dk senest torsdag den 1. juni kl. 12.00 med navn, alder og telefonnummer. Tilmeldingen er bindende og først til mølle - alle får svar på mail. 

Medlemmer af FIK optjener desuden 2 krydser til den kommende sæson ved at tage med som hjælper.