Klubnyheder

​Landsholdsspillere fra FIK og Elite Academy

01.04.2019

Med landsholdsudtagelserne til de kommende U16-, U18-, dame-, og herre A-landsholdskampe understreges Frederikshavn Ishockey Klubs evne til at udvikle talentfulde ishockeyspillere endnu en gang.

Til U16 landsholdet, som fra 3. -6. april spiller 6-nationers turnering i Schweiz, leverer talentoverbygningen FIK Elite Hockey Academy Nikolaj Kajgaard og Anton Stenbakken. Nikolaj debuterede tidligere på året på U16 landsholdet, mens den aktuelle udtagelse er debut for Anton Stenbakken. Med på holdet er også den tidligere FIK Elite Hockey Academy spiller Nikolaj Kristensen, som nu stiller op for Herning.

U18 landsholdet samles i weekenden til træningskamp mod Norge, hvorefter den endelige VM trup udtages inden det senere går løs ved IA VM i Grenoble. Med i bruttotruppen er den tidligere FIK-spiller Christian Kongsbak Dreier, nu IF Troja Ljungby.

Damelandsholdet spiller fra den 7. april IA VM i Budapest her er Sofia Baggesen med bruttotruppen. Sofia stiller nu op for Hvidovre efter hun flyttede fra Frederikshavn til Købehavn for at studere. Den endelige udtagelse af VM holdet sker den 3. april.

I A-landsholdets bruttotrup frem imod det kommende VM findes de tidligere FIK’ere Nikolaj Meyer (Södertalje), Nick Olesen (IK Pantern) og Mathias From (AIK Stockholm). Landsholdet starter den 1. april forberedelserne hen imod VM i Slovakiet senere på foråret.

 FIK ønsker spillerne og deres respektive landshold held og lykke.