Klubnyheder

Sæsonen er nu i fuld gang

24. august 2019, 10.36

Ishockeysæsonen i FIK er allerede i fuld gang for ungdomsspillerne. Der er nu is på begge isbanerne i Iscenter Nord og dermed fuldt program for byens mange ishockeyspillere. Standerhejsningen den 11. august var velbesøgt, flaget blev hejst og der var grillpølser og friskøjtning for alle. Årets leder i FIK, Peter Glad, blev præsenteret sammen med trænere, ledere og de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer for den nye sæson. Nye i bestyrelsen er Niels Rask, Anders Holm-Pedersen og samt Mads Bech. 
Til standerhejsningen kåres også årets Ironmen blandt spillerne efter de mange aktiviteter ved sommertræningen i maj og juni. Fra U11 løb Noah Samuelsen med titlen og på U13 blev det Mads Klyvø, der blev årets Ironman. 
Holdene fra U7 til 1. division har siden delt isen i hal 1 og har fået kørt skøjterne varme inden de første kampe i denne weekend løber af stabelen. På hjemmebane spiller U11 holdet turnering hele weekenden og har besøg af hold fra hele landet. Spillere og forældre fra Aalborg, Gentofte, Esbjerg og Rødovre gæster Frederikshavn til årets første stævne.
Kig forbi Iscenter Nord i weekenden og få en god oplevelse eller mød op i FIK og bliv en del af byens sjoveste sport. De yngste spillere træner tirsdage kl. 16.45 og lørdage kl. 9.15 og her er en række af FIK's legender klar til at hjælpe med låneudstyr, råd og vejledning. Øvrige træningstider og aktiviteter kan følges på FIK's hjemmeside her: http://www.fik.dk/klub/frederikshavn-ishockey-klub/kalender

Klubnyheder