Klubnyheder

FIK igen storleverandør af landsholdsspillere

05.02.2020

I denne uge spiller både U17 landsholdet og og seniorlandsholdet i ishockey landskampe. Frederikshavn Ishockey Klub er rigtig flot repræsenteret af nuværende og tidligere spillere på begge hold.

På U17 landsholdet er følgende spillere med, som alle har fået en væsentlig del af deres ishockeyopdragelse i FIK og på FIK Elite Academy (Nuværende klub i parantes): Magnus Johnsen (FIK), Anton Stenbakken (Frölunda), Nikolaj Kajgaard (FIK), Nikolaj Kristensen (Aab) og Oscar Mølgaard (FIK). Med hele 5 spillere i truppen er FIK sammen med Herning største leverandør af spillere til landsholdstruppen. 

U17 landsholdet deltager i en 4-nationers turnering i Füssen i Tyskland og skal møde Slovakiet, Schweiz og Tyskland. Første kamp er torsdag den 6. februar mod Slovakiet. Turneringen kan følges her: https://www.gamepitch.de/nationalmannschaften/turniere/u17-4-nationscup/

Seniorlandsholdet spiller den 7. og 8. februar miniturnering med Frankrig, Østrig og Norge i Klagenfurt. I landsholdstruppen er følgende spillere med rødder i FIK at finde: Christopher Frederiksen (Frederikshavn Whitehawks) Nick Olesen (Södertälje ) og Mathias From (Modo).

FIK ønsker spillerne og deres respektive landshold held og lykke.