Klubnyheder

FIK danmarksmestre i U20!

23. februar 2020, 20.08

FIK er danmarksmestre i U20!

Det var en medrivende weekend på hjemmebane i Nordjyske Bank Arena til årets U20 DM. Første FIK sejr kom fredag med 5-3 over favoritterne fra Herning. Derpå en spændende kamp lørdag mod Rødovre, hvor 4-2 sejren blev sikret i de sidste minutter. Og så den afgørende kamp søndag mod Odense, hvor overtal i spil og chancer først gav pote i 3. periode, men så med 3 scoringer! 3-0 over Odense og maksimum point til FIK, som fuldt fortjent nu er danmarksmestre i den fornemste ungdomsrække. 

Spillerne fik fantastisk opbakning fra de mange tilskuere og i særdeleshed fra White Hawks Hvide Hær, som bidrog til at løfte stemningen i hallen til kogepunktet. 

Tak til alle som bidrog til at gøre weekenden historisk for FIK, især kæmpe tak til alle de frivillige som hjalp med boks-vagter, med cafeterievagter, indkøb, sponsorater, madlavning, rengøring og servicering af de gæstende hold. Tak også til trænere og ledere og til vores fantastiske folk på kontoret som i mange uger har forberedt stævnet minutiøst. Det hele klappede til punkt og prikke og så tog drengene stikket hjem i suveræn stil, så det hele blev fuldendt. Det kan I alle være stolte af!

Tillykke med mesterskabet!!

Klubnyheder